Denis Lacho se ztrapnil. Urazil Pražany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Denis Lacho se ztrapnil. Urazil Pražany!

Denis Lacho se včera moc nepochlapil...
Denis Lacho se včera moc nepochlapil...

Finalista Česko Slovenské SuperStar Denis Lacho (16) si včera proti sobě poštval milion občanů hlavního města České republiky! Když se ho v Praze zeptali, jestli tuší, co je to orloj, v klidu odpověděl, že jde o orlí olej.

A to mu může zlomit vaz! Kdo by nebyl háklivý na to, když mu někdo uráží jednu z největších historických památek města? Milion nepřátel nikdo ze soutěžících dosud neměl. Denis navíc včera i vlivem nemoci a vysokých horeček zazpíval příšerně, a navíc zapomněl i text. Přitom už před šesti lety skvěle vysekl song kolegy Miro Šmajdy Voda, čo ma drží nad vodou, a přes nízký věk byl famózní. Šmajda bohužel jeho vystoupení asi neslyšel a zazpíval song tak, jako by měla prošlou záruční lhůtu. Hvězdy pokeru by mu mohly faleš závidět! Rozpačitě zazpívala i kontroverzní Paulína Ištvancová, která svůj výkon omlouvala tím, že jí včera ráno zemřela babička.

Ještě horší byl ale miláček publika Ben Cristovao. Jeho výkon zklamal Martu Jandovou. „Vůbec nevím, co v tom finále děláš. Ty sem jako zpěvák nepatříš,“ zkritizovala Bena dcera rockera Petra Jandy a mladíka to tak rozhodilo, že se musel jít uklidnit do zákulisí.

Čtěte také:
Denis Lacho: Miro, mrkej! Takhle se zpívá Elán!

(daz)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.