Michaela Ochotská: Ztloustla! Má další bradu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Michaela Ochotská: Ztloustla! Má další bradu!

Moderátorka se zakulatila. Ještě před několika týdny měla dokonalé tělo (vlevo), teď má faldíky pod bradou.
Moderátorka se zakulatila. Ještě před několika týdny měla dokonalé tělo (vlevo), teď má faldíky pod bradou.

Komentátorka zpravodalství televize Nova Michaela Ochotská (24) se nám pěkně zakulatila! Co vězí za tím rozkošným faldíkem pod bradou...?

Michaela asi přestala hlídat svoji figuru. Proč taky. S fotbalistou Ujfalušim se vztah rozpadl, ostatní fotbalisté si o ní povídají, že je zlatokopka, a také s Alanem Babickým šlo jen o planý poplach. Teď se objevila na akci překypující luxusem Diamond Night, kde si potřásala rukou s majitelem firmy Jimmy*Z. A přitom hbitý fotograf zdokumentoval její narůstající faldík na bradě.

Herečka a komentátorka sice pokukovala po D.I.C. prvotřídním diamantu, který byl k vyhrání v kasinu, nakonec ale odešla se ziskem luxusní kabelky za desetitisícovou částku jen moderátorka večera Jitka Kocurová. Ta ji ukořistila také přes hazard – vyhrála ji ve hře Poker Texas Hold‘em.

Jitka Kocurová měla z nové luxusní kabelky opravdu radost, Michaela Ochotská ale ze svého, stále se zvětšujícícho faldíku pod bradou jistě šťastná nebyla.

Foto: ara, David Kundrát

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.