Noční pitka na hotelu - Alkohol propašovali v igelitkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Noční pitka na hotelu - Alkohol propašovali v igelitkách!

 (Aha! – Martin Hykl)

05:00 – Hotel Incheba v Bratislavě, kde přebývají účastníci pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar, se mění v mejdanové doupě! Hned po skončení semifinálových večerů se hezouni Leo Machala (20), Ben Cristovao (22) a mladíček Denis Lacho (15) nenápadně plížili se záhadným a cinkajícím obsahem igelitek do svých hotelových pokojů.

Hotel Incheba v Bratislavě, kde přebývají účastníci pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar, se mění v mejdanové doupě! Hned po skončení semifinálových večerů se hezouni Leo Machala (20), Ben Cristovao (22) a mladíček Denis Lacho (15) nenápadně plížili se záhadným a cinkajícím obsahem igelitek do svých hotelových pokojů...

Jakmile ale spatřili našeho fotoreportéra, dali se na útěk. Že by se snažili na hotel propašovat alkohol? „Ne, my jsme si tam brali boty. Alkohol v tom určitě nebyl,“ vymlouvali se hoši. Jedna z účastnic soutěže ale byla přesnější. „Leo alkohol nepije. Tomu stačí okena,“ smála se mladičká zpěvačka, která vypadla před semifinále, ale své přátele jezdí podporovat i nadále.

A právě Leo, ač nepřiznal, že v taškách měl alkohol, osvětlil deníku Aha!, proč je pro ně výhodnější si alkohol kupovat v samoobsluze místo v baru. „Třeba pivo v baru tady stojí tři eura. To je sedmdesát pět korun. Tolik peněz tady s sebou nemá nikdo, abychom mohli někam chodit každý den,“ přiznal plnoletý Machala. Ale co mladíček Denis Lacho? Pokud měli hoši v taškách alkohol, zakročí produkce soutěže, nebo nechá mladistvé, za které nese během soutěže zodpovědnost, nekontrolovaně se opíjet?

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

8.10.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.