Renata Langmannová: Slavila rok s milencem a pak ho opustila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Renata Langmannová: Slavila rok s milencem a pak ho opustila!

Do vířivky chodí Renata Langmannová samozřejmě nahá.
Do vířivky chodí Renata Langmannová samozřejmě nahá. (Treeoflife.cz)

5:00 – Po ročním vztahu čeká modelku Renatu Langmannovou (22) první odloučení od přítele Ondřeje Novotného! Odletěla totiž do Milána, kde stráví měsíc tvrdé dřiny.

5:00 – Po ročním vztahu čeká modelku Renatu Langmannovou (22) první odloučení od přítele Ondřeje Novotného! Odletěla totiž do Milána, kde stráví měsíc tvrdé dřiny.

„Pozvala mě tam prestižní agentura a získala jsem lukrativní zakázky, tak jsem zvědavá,“ svěřila se deníku Aha! Langmannová, pro kterou přítel, který je rozvedený a má dítě, před odletem přichystal zajímavou rozlučku. A stála ho pěkný balík! Nejméně třicet tisíc korun vysázel za pobyt v luxusním resortu Strom života v Lázních Bělohrad. Tam si milenci dopřávali zajímavé procedury. „Oslavili jsme roční výročí. Od Ondry jsem dostala proceduru, kde mi na obličej dávali pravé 24karátové zlato. Taky jsme si užívali romantiku ve vířivce, v sauně i v bahenních zábalech, a to pěkně dohromady,“ dodala modelka s potutelným úsměvem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.