Lucie Kachtíková a Eva Čerešňáková - Zbyla z nich jen kost a kůže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Lucie Kachtíková a Eva Čerešňáková - Zbyla z nich jen kost a kůže!

Modelka Lucie Kachtíková po porodu zhubla pětadvacet kilo!
Modelka Lucie Kachtíková po porodu zhubla pětadvacet kilo! (Aha! – Karel Kopáč)

05:00 – České modelky chytily nový trend! Celý svět sice bojuje proti anorexii a vychrtlosti, ale ony hubnou, co to dá. Důkazem toho jsou playmate Lucie Kachtíková (30), která po porodu shodila úctyhodných pětadvacet kilo, a skoro průsvitná modelka Eva Čerešňáková (23)!

České modelky chytily nový trend! Celý svět sice bojuje proti anorexii a vychrtlosti, ale ony hubnou, co to dá. Důkazem toho jsou playmate Lucie Kachtíková (30), která po porodu shodila úctyhodných pětadvacet kilo, a skoro průsvitná modelka Eva Čerešňáková (23)!

„Podívejte se na ně. Jsou jen kost a kůže,“ divili se hosté slavnostního otevření obchodu v Praze, kam obě »vizuny« dorazily. První vicemiss ČR 2007 Čerešňáková má pro svůj zjev snadné vysvětlení. Přepracování! „Jsem v jednom kole. Vůbec nic teď nestíhám,“ svěřila se modelka, která by si měla naordinovat chvilku klidu.

To Kachtíková, ač tvrdí, že po porodu do práce moc nespěchá, zhubla víc, než stihla za devět měsíců těhotenství nabrat. Celých 25 kg! Důvod? Musí dostát svým závazkům. „Čekají mě zakázky a kampaně, které jsem si nasmlouvala před porodem,“ říká Lucie. Že by v tom měl prsty otec její dcery? Kdysi se spekulovalo, že by jím mohl být český herec Marek Vašut (49). Ten ale vše kategoricky popřel.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.