Diana Kobzanová prohrála sázku. Bude celý víkend služkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Diana Kobzanová prohrála sázku. Bude celý víkend služkou!

Diana Kobzanová.
Diana Kobzanová. (ara )

12:45 – Modelka a moderátorka Diana Kobzanová (27) si bude muset zkusit úplně jinou práci, než jakou znala doteď. Bude celý víkend sloužit kamarádům.

Může za to sázka, kterou prohrála. „Už ani nevím, proč jsme se vsadili. Byla to nějaká ptákovina, ale já jsem to projela,“ prozradila Ahaonline.cz. „A zatím ještě přesně nevím, jak přesně to bude probíhat. Kamarádi to sloužení blíže nespecifikovali,“ smála se.

Diana se také s humorem sobě vlastním pozastavila nad nedávným prohlášením jedné rádiové moderátorky, že bude vysílat nahá, když nepadne výhra soutěže, která byla součástí programu vysílání. „My tu máme taky takovou prima bandu, až se divím, že tu podobný hec ještě nebyl,“ nastínila Diana vztahy v rádiu Frekvence 1, kde uvádí pořad Styl. „Já se ale vyhecovat k ničemu moc nedám. Třeba takový skok padákem, tak to v žádném případě. A taky se nerada sázím a když, tak nesmí jít o nic velkého.“

A teď z jiného soudku – modelka nám během krátkého telefonátu stihla ještě prozradit, že třeba takový dnešní koncert Madonny ráda vynechá. „Já byla na Madonně, když tu byla před třemi lety. Asi tomu nebudete věřit, ale vadí mi místa, kde se shlukuje hodně lidí. Posledně mi to na Madonně stačilo.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.