Jacksonův syn Prince Michael II. - Náhradní matka odhalena! Za 400 tisíc Kč ho porodila mexická zdravotnice... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jacksonův syn Prince Michael II. - Náhradní matka odhalena! Za 400 tisíc Kč ho porodila mexická zdravotnice...

Fotografie
Fotografie (internal)

SAN DIEGO – Syn krále popu Prince Michael II. (7) zná konečně alespoň kus pravdy. Podle britského listu Daily Mirror byla náhradní matkou, která chlapce odnosila a porodila, mexická zdravotní sestra jménem Helena.

Syn krále popu Prince Michael II. (7) zná konečně alespoň kus pravdy. Podle britského listu Daily Mirror byla náhradní matkou, která chlapce odnosila a porodila, mexická zdravotní sestra jménem Helena. Sperma skutečně dodal zpěvák Michael Jackson (†50) a podle zdroje tedy není pochyb o jeho otcovství. Jedinou záhadou je totožnost ženy.

Šlo o obchod. Jackson Heleně zaplatil v přepočtu 400 000 korun a zahrnul ji spoustou dárků. Navíc najal lékaře a sestry, aby měl jistotu, že všechno dobře dopadne. „Vybral si Helenu, protože žila v San Diegu a měla v sobě hispánskou krev. Navíc byla krásná a inteligentní,“ prozradil rodinný přítel. Mexičance bylo tehdy 30, měla světlou pleť, krásné dlouhé vlasy a štíhlou, asi 163 cm vysokou postavu.

S Michaelem se nevídala, vše zařizovali prostředníci. Slib dodržela a nikdy se o celé události nikomu nezmínila. Jackson vlastně nelhal, když tvrdil, že ji neznal. Kromě vzhledu a základních osobních údajů o ní věděl jen málo. Ale i on dodržel smlouvu a zajistil ji na mnoho let.

Když se Prince Michael II. 21. února 2002 narodil, Jackson se s ním všude chlubil. Příliš pochvaly si ale nevysloužil. Počátkem roku 2003 navštívil Berlín a chtěl syna ukázat z okna hotelového balkonu. Chlapec mu ale málem upadl a svět získal vážné pochybnosti o zpěvákových otcovských schopnostech.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.