Deník Aha! tento měsíc uveřejnil 100 českých léčitelů: Tihle opravdu pomáhají prozradili čtenáři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Deník Aha! tento měsíc uveřejnil 100 českých léčitelů: Tihle opravdu pomáhají prozradili čtenáři

Guo-li
Guo-li (Aha! – Jaroslav Benda, Karel Kopáč, Marek Pátek, ara)

V minulých týdnech jsme v deníku Aha! zveřejnili 100 léčitelů ze všech koutů České republiky pro všechny, kteří mají zdravotní potíže a chtěli by vyzkoušet jiný způsob léčby, než ten klasický. O mapy s uvedením kontaktů.


Šarlatáni? Prý ne!

> Prý léčí i těžké nemoci
> A zvládají to i na dálku!
> Mohli by pomoci i vám?

V minulých týdnech jsme v deníku Aha! zveřejnili 100 léčitelů ze všech koutů České republiky pro všechny, kteří mají zdravotní potíže a chtěli by vyzkoušet jiný způsob léčby, než ten klasický. O mapy s uvedením kontaktů na léčitele byl obrovský zájem a naši redakci zasypaly stovky dopisů a e-mailů, ve kterých čtenáři popisovali své zkušenosti s tím či oním léčitelem. Objevily se pochopitelně i názory, ve kterých pisatelé uvedli, že léčitelé podle nich nejsou ničím jiným než podvodníky, kteří se snaží z lidí v nouzi vytáhnout peníze. Proti tomu se ale ohradili lidé, kterým prý léčitelé pomohli, nebo dokonce zachránili život. Tito lidé se nebáli vystoupit za anonymity a otevřeně hovořit o tom, jak jejich léčba probíhala a jaké měla výsledky.

Kliknutím zvětšeteMUDr. Guoli, Praha

Co nabízí: Čínská medicína, masáže, nahřívání a požehávání, baňkování, čínské byliny. Specializace: neuralgické bolesti hlavy, ochrnutí lícního nervu, páteř, klouby, trávicí soustava, nadváha, alergie, dětská onemocnění, nespavost.
Zkušenost čtenáře: Také na čínskou Kliknutím zvětšetelékařku z Prahy MUDr. Guoli, která léčila i exprezidenta Václava Havla, přicházejí jen slova chvály. Za všechny vybíráme zkušenost devětasedmdesátiletého Antonína Filípka ze Žatce. Jeho syn Jaroslav vděčí paní doktorce za to, že tatínek je v současné době mimo nebezpečí života. Antonín Filípek onemocněl před pěti lety rakovinou prostaty, ale ještě krátce před tím navštívil MUDr. Guoli. „Měl cukrovku, pohybové potíže, brněly ho nohy a byl na tom špatně i psychicky. Paní doktorka ho léčila pomocí klasické čínské medicíny, docházel k ní čtyřikrát po čtrnácti dnech. Obrat k lepšímu nastal po třetí návštěvě. Tenkrát mu však řekla, že má v sobě něco, co sama nezlikviduje. Lékaři následně potvrdili rakovinu prostaty, ale vzhledem k cukrovce operaci nedoporučili. Ještě před ozařováním ho však dala dohromady právě čínská paní doktorka. Zjistila u něho rozhozenou energii a ozařování nedoporučila do té doby, než bude jeho tělo opět v harmonii. Užíval přírodní čínské produkty a byliny, léčba pokračovala a lékaři následně konstatovali obdivuhodné zlepšení. Poté se podařilo ozařováním zhoubný nádor zcela zlikvidovat, což se stává málokdy,“ říká Jaroslav Filípek.

Kliknutím zvětšeteSvatava Mrázková, Praha

Co nabízí: diagnostika, pomoc v krizových životních situacích, individuálně míchané bylinné čaje, výklad karet, masáže, alternativní medicína, prodej bylinek, léčivého konopí a dalších léčivých mastí a čajů.
Zkušenost čtenáře: Milan Zelenka z Prahy Kliknutím zvětšetenedá na léčitelku a bylinkářku Svatavu Mrázkovou dopustit. Když mu například před časem sundali sádru, měl po zlomenině nápadně oteklou ruku. Lékaři mu tenkrát řekli, že to chce čas, ale po masáži a mastičce od léčitelky byl druhý den ráno už bez otoku. Po čajové terapii, navozující dobrou tělesnou i psychickou kondici, pro změnu absolvoval cestu po Německu autem bez sebemenší únavy. „Přes tisíc kilometrů jsem zvládl v pohodě,“ říká hudebník, který je již několik let pod léčitelčiným dohledem. „Také moji kolegové z hudební branže se přesvědčili o tom, že tato dáma vidí auru a bezpečně rozpozná nemocná místa v těle. Hlavně umí předávat sílu a energii, o znalosti bylinek nemluvě. Nedávno jsem měl zažívací potíže a po jejím čaji jsem byl téměř okamžitě v pohodě,“ říká Milan Zelenka.

Kliknutím zvětšeteJosef Hrkal, Praha

Co nabízí: Léčba pomocí bioenergie například: zelený a šedý zákal, mozkové dysfunkce, nemoci pohybového aparátu, tlusté střevo, bércové vředy, cévní a žilní nedostatečnost, angina pektoris, ischemická choroba, Parkinsonova choroba, onemocnění ledvin, diabetes, mozková obrna, výrůstky, artritida, nemoci jater, štítné žlázy, psychické problémy.
Zkušenost čtenářky: Paní Helena Krejčířová Kliknutím zvětšetez Kroměříže vděčí prý za své zdraví léčiteli Josefu Hrkalovi z Prahy. Problémů, od kterých jí pomohl, bylo hned několik. Bolesti nohou, cukrovka a potíže se srdcem. Při prohlídce však léčitel zjistil, že má nádor v tlustém střevě. „Necítila jsem se dobře, navíc můj otec na toto onemocnění zemřel během jednoho roku. Pan Hrkal mě léčil bioenergií, byla jsem u něj čtyřikrát, celkem devět hodin. Zajímavé bylo, že potom ze mě vyšla ve stolici asi deset centimetrů dlouhá krevní sraženina, a potom ještě jednou o něco menší. Jsem šťastná, že jsem pana Hrkala poznala, v červnu se u něho preventivně ještě objevím,“ chválí svého zachránce paní Helena.

Kliknutím zvětšeteJana Skálová, Praha

Co nabízí: tarot, Dornova metoda, reflexní terapie.
Zkušenost čtenáře: Paní Simona Hinštová z Tábora Kliknutím zvětšetemá skvělé zkušenosti s pražskou kartářkou a léčitelkou Janou Skálovou. „Před lety jsem paní Skálovou navštívila kvůli výkladu karet. Tenkrát mi předpověděla, že budu mít dvě děti, z nichž jedno bude nemocné. U prvního syna Davídka lékaři po porodu zjistili, že má nemocné srdce a operace byla nezbytná. Doporučila ji i paní Skálová. Po operaci mu pomocí reiki a energií na dálku dodávala sílu a pomáhala od bolesti. Dnes je Davídkovi šest a půl roku a paní Skálová ho zasvětila do tajů reiki. I já jsem její žákyně,“ říká Simona Hinštová.

Kliknutím zvětšeteGabriela Čanigová, Karlovy Vary

Co nabízí: Reiki, kineziologie, hlubinná psychoterapie, regrese (návraty do minulých životů), bylinná terapie, odblokování příčin zdravotních i psychických problémů, partnerských vztahů, životních krizí, podivných jevů, nočních můr, strachů, alergií, fobií, depresí, traumat, neplodnosti, závislostí. Léčba i na dálku.
Zkušenost čtenáře: Je mi 38 let, jmenuji Kliknutím zvětšetese Lokaj a pracuji jako zástupce ředitele v soukromé společnosti a jsem spíše materiálního založení. Nicméně na doporučení známých jsem se k »čarodějce« (toto je mé osobní oslovení paní Gábiny) dostavil. Chtěl jsem pomoci s tím, že při svém pracovním nasazení nejsem schopen »vypnout mozek« a neustále mi těkaly myšlenky na různé problémy, pracovní úkoly apod. To mělo neblahé následky na mé fungování mimo zaměstnání a doma v rodině. Byl jsem přepracovaný a unavený. Při našem sezení čarodějka odhalila, že důvodem je, že neumím říci ne a musím stále někomu dokazovat, že jsem lepší, potažmo nejlepší. Po hodinovém sezení se již třetí týden cítím skvěle a uvolněně. Rodina si všimla velké změny a v zaměstnání jsem dokonce výkonnější než doposud.

Kliknutím zvětšeteJiří Vojáček, Kopřivnice

Co nabízí: Působení energie pomocí dlaní, bylinné čaje, spolupráce s lékaři.
Zkušenost čtenáře: Kopřivnický léčitel Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteJiří Vojáček patří mezi vyhledávané léčitele, kterého navštěvují i známé celebrity. Vyléčil i zpěváka Waldemara Matušku, který musel být při návštěvě ČR hospitalizován s virovým zápalem plic v pražském Motole. Když potom odpočíval u Heleny Vondráčkové v jejím domě v Řitce u Prahy, dodával mu Vojáček po několik dní každou celou hodinu energii (po dobu pěti minut). Jeho léčebné metody chválí i hudební producent Petr Hannig, který se již několik let potýká s rakovinou prostaty. „Je to opravdu skvělý léčitel, moc mi pomáhá. Můžu o něm říct jen slova chvály,“ vzkázal Nedělnímu Aha! producent Hannig z Paříže.


POZOR! Redakce Nedělního Aha! neručí za způsob a výsledky práce léčitelů. Vycházeli jsme pouze z reakcí čtenářů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.