Pánové, pozor! Pryč od těchto žen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pánové, pozor! Pryč od těchto žen!

Muži, nenechte se zlákat příjemným vzhledem žen, důležité je i to, jaké věty říkají...
Muži, nenechte se zlákat příjemným vzhledem žen, důležité je i to, jaké věty říkají... (Profimedia.cz)

PRAHA – Pánové, pozor! Až si budete vybírat budoucí partnerku, neukvapujte se. Nepříjemná »ropucha« by vám dokázala udělat ze života peklo. Pro lepší orientaci si přečtěte následující text, abyste věděli, jakým ženám se vyhnout obloukem. Pozor na ženy, které vám často říkají tyto věty:

Pánové, pozor! Až si budete vybírat budoucí partnerku, neukvapujte se. Nepříjemná »ropucha« by vám dokázala udělat ze života peklo. Pro lepší orientaci si přečtěte následující text, abyste věděli, jakým ženám se vyhnout obloukem. Pozor na ženy, které vám často říkají tyto věty:

  1. „Ukaž, udělám to sama.“
    Taková žena si raději vždy pomůže sama. Bojí se, že by se vám to nemuselo podařit tak dobře jako jí. Po jejím boku budete stát ve stínu a bude vám dirigovat život.
  2. „Myslíš si, že jsem hezká?“
    Tato otázka předznamenává, že žena miluje pouze sama sebe. Neustále se pozoruje v zrcadle nebo v odlesku výkladních skříní. Partnerka takového založení se bude zajímat pouze o svoji osobu a vy budete »solit prachy« na její oblečky a líčidla.
  3. „Sex se příliš přeceňuje.“
    Milenka s takovými názory se nikdy v posteli nepromění v nespoutanou dračici. Abyste ji »dostal do postele«, budete se muset hodně snažit. Sex bude navíc podprůměrný.
  4. „Dneska nebudu večeřet, nemám hlad.“
    Když žena říká tuto osudovou větu, vždycky lže! Jakmile si naložíte jídlo na talíř, zeptá se: „Můžu ochutnat?“ Protože nejste nelida, souhlasíte. Situace končí tak, že drahá polovička téměř vše spořádá a vy budete naštvaný a hladový. A takhle to bude vypadat téměř obden.
  5. „Je to v pytli.“
    Tato věta značí, že jste narazil na pořádnou skeptičku. Neustále vás bude kritizovat a vše bude pokaždé špatně. Ať se budete snažit jakkoli, pochvaly se vám nedostane, a to ani v posteli.
  6. „Když to budu mít, tak budu konečně šťastná.“
    Pozor! Tato žena miluje dárky a bude vás jimi vydírat. Pokud jí nekoupíte, po čem touží, udělá vám ze života peklo. Vy posléze rezignujete a požadovanou věc koupíte. Až vám ale dojdou peníze, najde si jiného sponzora.
  7. „To je můj plyšový medvídek.“
    Pokud u své vyvolené najdete vaši první společnou noc plyšového medvídka v posteli, zpozorněte. Partnerka si nepotrpí na žhavé sexy hrátky. Nejraději má mazlení. Pokud navíc máte chlupatou hruď, budete jí připomínat »plyšáčka« a víc než muchlání po vás požadovat nebude.
  8. „Samozřejmě beru antikoncepci!“
    Sex je jedinečný. Překypujete energií a těšíte se na svoji »zlobivou holčičku«, která plní vaše nejskrytější sny. Pro ni je to ale pouhý sex, ne láska. Takže pokud očekáváte vážný vztah, rychle utečte.
  9. „Musím jen zkontrolovat esemesky.“
    Máte první rande a ona místo ve vašich očích utápí pohled na displeji mobilu. Neustále jí chodí textové zprávy a ona si je čte. Takové chování značí, že o vás evidentně nemá zájem. Jinak by telefon schovala do kabelky.
  10. „Udělala bych pro tebe všechno.“
    Taková žena na vás visí jako klíště. Nemá svůj vlastní názor a slepě přebírá ty vaše. Je velice poddajná a udělá, co vám na očích vidí. Chování »poslušné paničky« vás ale přestane za nějaký čas bavit.

16.3.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.