Užijte si sex! Rady, jak se ještě lépe milovat... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Užijte si sex! Rady, jak se ještě lépe milovat...

Ve filmech se lidé často milují ve stoje. Ve skutečnosti to ale není nic pohodlného...
Ve filmech se lidé často milují ve stoje. Ve skutečnosti to ale není nic pohodlného... (Profimedia.cz, ara)

PRAHA – Sex má blahodárné účinky na lidskou psychiku. Při milování se totiž do mozku vylučují endorfiny, které potlačují deprese a zlepšují náladu. A nejen to!


Dobrý sex významně ovlivňuje i fyzické zdraví člověka: zmírňuje bolesti hlavy, spaluje tuky, snižuje hladinu cholesterolu a pomáhá při hormonální nerovnováze. U mužů dokonce snižuje riziko rakoviny prostaty. Co dělat, aby vaše milování bylo skutečně kvalitní a abyste zažili nezapomenutelnou rozkoš? A jakých sexuálních rekordů už lidé dosáhli?

3 metody, jak dojít k orgasmu

1. Střídejte orální sex s klasickou souloží. Milování bude pestřejší a delší.
2. Vyzkoušejte metodu, které se říká »minimální ústup a maximální vstup«. Muž vnikne co nejhlouběji do ženy a nepohybuje se dovnitř a ven, ale nahoru a dolů.
3. Třetí metodou je tzv. »maximální ústup«. Muž po každém proniknutí vysune penis ven z pochvy. Po chvilce se opět vrací... Vše musí být hodně razantní, nikoliv však pro ženu nepříjemné či snad bolestivé.

5 mýtů o sexu aneb
Tak to chodí jen ve filmu!

Lidé často srovnávají vlastní sexuální život s perfektně naaranžovanými erotickými scénami z filmů. To je ale chyba! Tady je pět mýtů ze stříbrného plátna, které bychom neměli brát úplně vážně!

Kliknutím zvětšeteMýtus č.1: Žena dosáhne orgasmu během několika vteřin.
Pravda: Drtivá většina žen potřebuje k vyvrcholení předehru a delší milování.

Mýtus č.2: V každém z nás se skrývá striptér.
Pravda: Nikdo nevypadá sexy, když si sundává kalhoty, bojuje s knoflíky a svléká ponožky a ani se při tom kdovíjak necítí.

Mýtus č.3: Milování na nevhodných místech je nejvíce vzrušující.
Pravda: Normálním lidem je v dešti zima a souložení na klavíru, schodech nebo železničních kolejích je nejen nepohodlné, ale může přivodit i zranění.

Mýtus č.4: Partneři dosahují vyvrcholení společně.
Pravda: Ve skutečném životě potřebují muži a ženy k dosažení orgasmu ve velké většině různě dlouhou dobu.

Mýtus č.5: Během styku vypadají všichni báječně.
Pravda: Má-li stát milování za to, jsou lidé zpocení, rozcuchaní a brunátní.

9 sexuálních rekordů

Kliknutím zvětšete1. Nejvíc čísel za den
V téhle disciplíně jsou bezkonkurenční ženy. V roce 1995 nasadila laťku slušně vysoko dvaadvacetiletá studentka, která si to rozdala celkem s 251 muži. Rekordmanku, pornoherečku Houston ale nikdo netrumfne. Během pouhých 4 hodin (!!!) vystřídala celkem 620 chlapů! To mužský mistr Jon Dough má na kontě 55 »čísel«, na druhý pokus se mu povedlo uspokojit 64 žen.

2. Největší a nejmenší penis
Největší penis, o kterém jsou písemné podklady, měl délku 33 centimetrů. Nejmenší penis, který byl kdy zaznamenán, naopak měřil pouhých 1,15 centimetrů ve ztopořeném stavu.

3. Nejdelší polibek
Kliknutím zvětšeteRekord padl i v líbání. Nejdelší polibek trval neuvěřitelných 42 a půl hodiny.

4. Největší varlata
Nejtěžší varlata, která rozhodně patří mezi sexuální rekordy, byla zaznamenána u nejmenovaného muže roku 1938. Obvod jeho varlat měřil neuvěřitelných 191 centimetrů.

5. Nejdelší ejakulace
Nejdelší ejakulace, která se kdy povedla, měřila 3,36 metrů.

6. Největší klitoris
Rekordní délkou klitorisu se roku 1938 chlubila žena z Vídně, jejíž poštěváček měřil 30 centimetrů.

7. Nejdelší vagína
Sexuálním rekordem o nejdelší vagínu se pyšní osmadvacetiletá Angličanka, která do své pochvy umístí 84 šilinkových mincí.

8. Nejrychlejší orgasmus
Lékař Wardel Pomerovy ze Spojených států vyšetřoval nejmenovanou dámu, u níž docházelo k orgasmu dvě vteřiny poté, co jí byl do pochvy zaveden umělý penis.

Kliknutím zvětšete9. Největší počet orgasmů
Největší počet orgasmů prožila podle profesora Timothy Learyho žena, která dosáhla pod vlivem LSD v průběhu čtyř hodin dvou set orgasmů. Nedochovaly se ovšem zprávy, zda tento šílený pokus přežila. Nejvíce mužských orgasmů dosáhl námořník Charles Smith ve věku osmnácti let, který se v roce 1946 vsadil v nevěstinci v Šanghaji s kamarádem, kdo bude mít bezprostředně za sebou více orgasmů. Pod přísnou kontrolou zvítězil Smith s jedenácti orgasmy. Ovšem jednalo se o takzvaný mokrý orgasmus, u suchého je rekordní číslo podstatně vyšší.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.