Nejznámější! A největší! To je vídeňský Ples v opeře... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejznámější! A největší! To je vídeňský Ples v opeře...

V roce 2003 se hlavní hvězdou vídeňského Plesu v opeře stala sexbomba Pamela Anderson (na snímku s rakouským miliardářem Richardem Lugnerem).
V roce 2003 se hlavní hvězdou vídeňského Plesu v opeře stala sexbomba Pamela Anderson (na snímku s rakouským miliardářem Richardem Lugnerem). (: ČTK)

VÍDEŇ/PRAHA – Nejznámější. Největší. Nejluxusnější. Nejdražší. Mnoho NEJ charakterizují Vídeňský ples v opeře, vůbec nejproslulejší akci svého druhu.

Stůl za 470 tisíc Kč!

V rakouské metropoli se pořádá každý rok (letos 19. února bude už 53. ročník) a jezdí na něj ti nejvýznamnější lidé z celého světa.

■ Hostesky mezi lidmi průběžně během celého večera rozdávají vložky do bot, to aby dámy příliš netrpěly bolestí.
■ Pro ženy jsou ve zvláštní místnosti k dispozici vizážisté, kteří upravují makeup. Stejně tak »rychlokrejčovství« na poničené oděvy, utrhané knoflíky a další.
■ Do vídeňské opery se vejde až 5000 návštěvníků.
■ Nejlevnější vstupenka stojí cca 5000 Kč. Za nejdražší vstupenky se platí až několik desítek tisíc korun a rezervace stolu stojí 470 000 Kč! Abyste lístky dostali, musíte být rychlí: vyprodané jsou už rok dopředu.
■ Podle etikety si musejí dámy obléknout dlouhé večerní šaty, pánové pak fraky.
■ „Alles Walzer und viel Vergnügung!“ Formulkou „Všechno valčík a hodně zábavy“ vždy taneční mistři zahajují ples.
■ Pozvání do Vídně nikdy neodmítají hvězdy showbyznysu, které zvyšují prestiž plesu. K vidění zde byly Sophia Loren, Andie MacDowell, Carmen Electra, Paris Hilton, Pamela Anderson, striptérka Dita von Teese...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.