Muži pozor! 10 tipů, jak sbalit tu pravou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Muži pozor! 10 tipů, jak sbalit tu pravou!

Letní dovolená je ideálním místem pro milostné dobrodružství.
Letní dovolená je ideálním místem pro milostné dobrodružství. (: Profimedia.cz)

LONDÝN – Jak se správně zamilovat? Tuto otázku si muži kladou dost často. Že každá žena reaguje na jiný typ mužů a na jiné vlastnosti, je jasné.

Jak se správně zamilovat? Tuto otázku si muži kladou dost často. Že každá žena reaguje na jiný typ mužů a na jiné vlastnosti, je jasné. Ale podle britských vědců je cesta k odemčení ženského srdce jednoduchá: Muž ji prostě kupuje dárky!

Peter Sozou a Robert Seymour z londýnské univerzity ale dodávají, že dárky by neměly mít trvalou hodnotu. Příklad: Pokud dáte ženě diamantový náhrdelník, určitě ho přijme, ale tím to také možná skončí. Naproti tomu, když ji pozvete na večeři nebo do divadla a ona jde, ukáže vám tím zájem o vaši osobu. S touhle teorií souhlasí i Němka Regina Swoboda, která v Mnichově vede pravidelné kurzy pod názvem »Jak flirtovat a jak se zamilovat«. „Drahými dárky typu diamantový náhrdelník si srdce ženy opravdu nezískáte. A pokud ano, půjde asi o mrchu. Pokud chcete ale skutečně vědět, jak na tom u ní jste, dejte přednost více malým dárečkům.“

A co by měl muž ještě udělat, aby si získal objekt své touhy? Regina Swoboda vám prozradí 10 nejlepších tipů na námluvy!

  1. Romantiku prosím! A to hned pěkně od začátku. Jinak budete hned od prvního pohledu zařazený do šuplíčku »možný dobrý kamarád«.
  2. Sebevědomost se počítá! Vystupujte pohotově a sebevědomě. Nesnažte se o falešnou přizpůsobivost a patolízalství. Místo věty „chtěl jsem se tě zeptat, zda bys se mnou nechtěla případně chodit“ řekněte radši: „Jsi naprosto úchvatná žena. Večer s tebou byl pro mě báječný zážitek. Kdy se uvidíme příště?“
  3. Skládejte komplimenty! Chvalte ji. Řekněte jí, co se vám na ní líbí. Může to být klidně vzhled, oblečení, ale i konkrétní chování. Třeba: „Barva tvého svetru dává tvým modrým očím nádherný lesk!“
  4. Opravdová pozornost! Pozorujte, co dělá, a reagujte na to. Ženy milují pozorné a spontánní muže. Nalijte jí sklenku, nabídněte jí svůj kabát, když vidíte, že jí je zima. Zkuste zjistit, jaké téma rozhovoru ji baví a které ji nudí.
  5. Buďte velkorysí! Finančně i činy. Nic není pro ženu horší než »malí« muži.
  6. Buďte optimističtí! Mluvte o tématech jako je dovolená, koníčky, přání, cíle. Vyhněte se hnidopišství (nehledejte jen chyby), mudrlantství (nedělejte, že vše víte líp) a stěžování si. A už vůbec nemluvte o své bývalé!
  7. Umějte naslouchat! Ženy touží být nejen obdivovány, ale i pochopeny. Místo toho, abyste si hráli na chlapáka a mluvili jen o svých úspěších, zeptejte se jí, co ji dojalo a naslouchejte ji a přitakávejte. Snažte se vcítit do její duše.
  8. Spontánní gesta! Překvapte ji maličkou pozorností, činem nebo nezvyklým nápadem. Ona třeba řekne: „Miluji tuto píseň!“ Vleťte do nejbližšího obchodu a kupte jí cédéčko, na kterém ta píseň je. Nebo s ní začněte tancovat uprostřed ulice. Ženy mají rády zamilované blázny...
  9. Ukažte rozhodnost! Rozhodujte se pokud možno rychle a jednoznačně. Tak ukážete svému protějšku, že otěže svého života máte pevně v rukou, že víte co chcete. Připomínky typu „já nevím, a co chceš vlastně ty?“ vás dělají v očích partnerky nejistým, a tím i neatraktivním mužem.
  10. Jděte s módou! Ženy dají na vnější vzhled. Ony samy tráví spoustu času tím, aby se namalovaly a vybraly, co na sebe. A i u druhých tyto věci sledují. Noste oblečení, které vám sluší, je čisté, vyžehlené a nevykazuje žádné vady. Navíc máte další téma k rozhovoru...
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.