Tohle ženu zaručeně rozžhaví - 10 fíglů pro skvělý sex | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tohle ženu zaručeně rozžhaví - 10 fíglů pro skvělý sex

Překvapte svou lásku novými polohami, které jste si vymysleli.
Překvapte svou lásku novými polohami, které jste si vymysleli. (Profimedia.cz)

PRAHA – Fakt si myslíte, že stačí něžná předehra a rozmazlování? Jistěže to jsou věci, které leckterá žena ocení, ale věřte, že existuje dost žen, které něžné laskání neuspokojí.

Fakt si myslíte, že stačí něžná předehra a rozmazlování? Jistěže to jsou věci, které leckterá žena ocení, ale věřte, že existuje dost žen, které něžné laskání neuspokojí. Je mnoho dalších věcí, které žena potřebuje, aby se její tělo patřičně nažhavilo, a učinilo tak váš společný sexuální prožitek mnohem intenzivnějším! Vaše něžné polovičky potřebují legraci a napětí, v žádném případě se nesmí nudit!

  1. Dejte jí najevo, že je pro vás Ona s velkým O. Oslovujte ji při aktu často jménem, pochopí tak, že pro vás není jen jednou z mnoha.
  2. Dovolte jí, ať vás oholí. Neexistuje nic intimnějšího: Sáhne po svém holicím strojku, posadí se na vaše břicho a pomalu sjíždí dolů a... nebojte se o svou chloubu! A navíc, ženy jsou ochotnější provozovat orální sex, když budete mít intimní místa vyholená.
  3. Napínejte ji, zdržujte! Už se to blíží, její rty se chvějí, dech se zrychluje už jen pár přírazů a je to... Ale vy chcete víc! Vyjměte z ní svůj penis! Ona vás za to v tom momentě sice bude nenávidět. Nenechte se vykolejit, změňte polohu a vesele pokračujte! Nakonec vám bude vděčná!
  4. Přijde z práce se špatnou náladou? Nenechte si zkazit tu svoji! Pevně ji popadněte oběma rukama a přitiskněte ji ke zdi! Podívejte se jí hluboce do očí a pak ji polibte. Problémy jí prostě »vysexujete« z hlavy!
  5. Když si to přeje, buďte něžní. Žena nemá žádný knoflík, který by stačilo zmáčknout, aby z nich byly sexuální dračice. Občas si ženy přejí být rozmazlovány, hlazeny a něžně líbány. Za ušima, na prstech, na prsou, na pupíku i v oblasti genitálií. Koneckonců – víte sami, kde se erotogenní zóny vaší partnerky nacházejí. A pokud ne, zeptejte se jí!
  6. Chcete-li svou lásku rozmazlovat, tak nejlépe jazykem! Žena miluje, když jemně kroužíte kolem jejích bradavek. Laskání klitorisu ji také přivede k šílenství. Nevíte, jak na to? Máme tip pro nezkušené milence: Trénujte na nakrojené švestce! Zkuste jazykem vydolovat pecku!
  7. Stupňujte její chuť na sex! Mužům k vzrušení často stačí jen správné uchopení, ženy se však vzrušují pomaleji. Potřebují napřed cítit brnění po celém těle, než dojde na věc. Přejíždějte proto jazykem nebo prsty její paže, nohy a prsa, hlaďte ji po vnitřní straně stehen, drážděte její erotogenní zóny – brzy poznáte, kdy je připravena na sex!
  8. Buďte jedineční! Nikdo nemá rád rutinní průběh. Ženy milují změny a muži mají kromě rozumu i fantazii! Překvapte svou lásku novými polohami, které jste si vymysleli. Nebo znenadání přerušte akt, když se k vám roztouženě tiskne. Pohlaďte ji po tváři, dívejte se jí přitom hluboce do očí, druhou rukou začněte opět nahmatávat její klín...
  9. Ženy nemají rády muže, kteří po sexu vyčerpaně odpadnou, zachumlají se do polštáře, spokojeně vrní a usínají. Žena si chce ještě povídat. A to ne o sexu. Plácejte nesmysly, smějte se, hlaďte ji po vlasech nebo líbejte její nos. A pak se na ni znovu vrhněte!
  10. Zapojte jídlo a pití. Med, šlehačka nebo šampaňské se z těla dají slízávat dostatečně dlouho. A nezapomínejte vše prokládat kostkami ledu! Ty partnerce přikládejte na bradavky, na pupík, nechte je tát na jejím rozpáleném těle!
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.