TV Barrandov - Hledá holky pro »Nahé zprávy« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

TV Barrandov - Hledá holky pro »Nahé zprávy«

Své nahé moderátorky mají Hot News po celém světě. Lucie Borhyová, třes se!
Své nahé moderátorky mají Hot News po celém světě. Lucie Borhyová, třes se! (nakednews.com)

PRAHA – Nová digitální televize Barrandov, která letos plánuje spustit své vysílání, pořádá castingy na moderátory svých nových pořadů jako divá! Kromě herce Tomáše Krejčíře, který na konkurenční Nově moderuje ranní Snídani s Novou, a dalších osobností, má televize v merku i dívky, u nichž bude rozhodovat velikost jejich poprsí!

Podle informací deníku Aha! vybírá ve studiu Pokrok v Praze na Žižkově ze 180 uchazečů včetně známých tváří konkurenčních stanic a vnadných dívek! Ty by se totiž měly stát taháky jednoho z očekávaných pořadů Barrandova – Nahých zpráv, které poběží každý den po desáté hodině večer.

V Hot News se dívky budou během předčítání těch nejžhavějších událostí dne před kamerou svlékat, takže divákům nezůstane skryto a utajeno vůbec nic! »Novácké« sexbomby Lucie Borhyová a Jana Adamcová tak budou mít vážnou konkurenci. Zvlášť když se na Nově moderátorky nesvlékají...

Tento formát je totiž ve světe velmi oblíbený a má dokonce i svou internetovou podobu na adrese http://nakednews.com. Barrandov však na podzim chystá i původní seriály, hudebnězábavné pořady, talk show a mnohem víc.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.