Václav Vydra, hvězda našeho DVD: Dolly měla móresy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Václav Vydra, hvězda našeho DVD: Dolly měla móresy!

Sympatický Václav Vydra spolupracoval se Zdeňkem Troškou na všech třech dílech Kameňáku a oba si spolupráci moc pochvalovali.
Sympatický Václav Vydra spolupracoval se Zdeňkem Troškou na všech třech dílech Kameňáku a oba si spolupráci moc pochvalovali.

PRAHA – Už zítra vám společně s deníkem Aha! přineseme na DVD poslední díl legendární trilogie Zdeňka Trošky (54) Kameňák s Janou Paulovou (52) a Václavem Vydrou (51) v hlavních rolích. A přestože na natáčení posledního Kameňáku vládla pohoda, ta prý trošku zmizela příjezdem pornohvězdy Dolly Buster.

„Když tam Dolly přijela, přivezla si s sebou jako ochranku dva obrovské boxery. Nevím, jestli si myslela, že se jí na place něco stane, ale všichni jsme se jejím móresům hodně divili,“ svěřil se nám Václav Vydra, pro kterého třetí díl Kameňáku rozhodně nebyla nuda. „Na place byla pořád zábava, nejlepší bylo, jak jsme se připravovali na fotbalový zápas. Vidět nás nějaký profesionální fotbalista, tak se asi válí po zemi smíchy,“ přiznal Vydra, pro kterého byla hlavní výhoda v tom, že už svou roli dobře znal.

„Nemusel jsem svoji postavu hledat, jenom jsem si takříkajíc obul boty,“ dodává filmový manžel Jany Paulové. A rutina? Ta prý žádná není. „U všech dílů jsme se celý štáb málem popadali za břicho, takže myslím, že ani u třetího pokračování to nikdo z herců nepocítil,“ uzavírá Troška.

Třetí díl legendárního Kameňáku si můžete koupit už zítra v exkluzivní DVD edici deníku Aha! spolu s vašimi oblíbenými novinami za pouhých 45 korun.

Nejlepší hlášky

  • Ester: „Tak có, blbečku, umíš mluvit?“
    Papoušek: „Króóó, a co ty, krávo, umíš lítat?“
  • Sestra: „Už to zase nejde, se z toho picnu!“
    Uzlíček: „Už aby to bylo!“
  • Pepan: „Náhodou to byla nejhezčí baba v celým Kameňákově.
    Pepa: „Tomu nějak rozumíš...“
    Pepan: Ty si taky prd poznal, náčelníku...
  • Sir: „Souložil jsem 4x! Tam, zpátky, tam a zpátky.
  • „Tatí, tys včera večer někoho zabil?“
    „Ne, proč?“
    „Že máma křičela: »Nech ho ležet, ten už stejně nevstane.«!“

Autor: VOJTĚCH KRISTEN
Foto Aha! – Marek Pátek, ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.