Říkají si Kalorie a Viktor: Zvláštní úchylka je dostává až na vrchol! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Říkají si Kalorie a Viktor: Zvláštní úchylka je dostává až na vrchol!

Rosie a Jeff jsou pro sebe jako stvořeni!
Rosie a Jeff jsou pro sebe jako stvořeni! (Foto: Profimedia, reprofoto youtube, ara)

Rosie (23) z australského Queenslandu a Jeff (25) původem z Holandska jsou známí hlavně pod přezdívkou Kalorie a Viktor Karbashian. Seznámili se prostřednictvím internetu a zjistili, že mají stejnou úchylku. Jejich libůstkou je totiž feederismus.

Zatímco Jeff rád cvičí v posilovně, Rosie si dá raději něco dobrého. Navíc je ráda, když ji krmí právě její přítel a taky pěkně kyne. Od té doby co se za ní Jeff přistěhoval do Austrálie, se její váha zdvojnásobila. Oba z toho mají opravdu velkou radost, protože Jeffa její bříško velmi vzrušuje.

Vzhledem k tomu, že láskou zaslepený muž chodí cvičit až šestkrát týdně, může se s Rosie bez obav stravovat. Velmi ho na ní ale rajcuje to, že je mnohem objemnější než on sám. Bez posilovny by tak mohlo být všechno jinak. Jejich den začíná bohatou snídaní a Rosie navíc nejen ráda mlsá, ale i vaří. Za svůj vztah se nestydí, dokonce si nechávají říkat Kalorie a Viktor Karbdashian a proslýchá se, že už plpánují i svatbu.

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.