Těhulka z Doktora Martina čeká holčičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těhulka z Doktora Martina čeká holčičku!

Těhotná Gabriela Marcinková
Těhotná Gabriela Marcinková (profimedia.cz)

Televizním divákům se zapsala do paměti především jako výstřední sestřička ze seriálu Doktor Martin. Kromě toho oplývá půvaby, které oceňují i v Hollywoodu. Nyní je ale Gabriela Marcinková (30) těhotná a zbývá ji už jen zhruba měsíc do porodu!

Slovence, kterou v roce 2012 internetová stránka TC Candler zařadila do žebříčku 100 nejkrásnějších žen planety (umístila se na 85. místě a porazila dokonce i hollywoodskou hvězdu Scarlett Johansson), se málem podařilo těhotenství před veřejností utajit. Jenže před pár dny se objevila na bratislavské premiéře thrilleru Důvěrný nepřítel, v němž si zahrála po boku Vojty Dyka (33), a v obtažených šatech už své velké bříško nemohla skrýt.

Porodit by měla ostatně už na začátku podzimu. Přesto ještě s manželem, zpěvákem a textařem Martinem Mihalčínem (40), kterého si brala v roce 2015, nemají vše pro miminko nachystané. „Velmi se těším. Čekáme holčičku. Připravujeme zatím nevyhnutelné věci, všechno ostatní budeme řešit později,“ řekla webu Topky.sk Gabriela.

I tak se ale nastávající maminka snaží nestresovat. „Obavy zatím nemám, snažím se být co nejvíc zrelaxovaná. Je to tou mojí bojovností, ambiciózností. Když se podívám na to, kolik žen už porodilo, tak proč bych to neměla zvládnout já?“ uklidňuje se herečka, která si zahrála nejen v Doktoru Martinovi, ale objeví se také ve volném pokračování s názvem Strážmistr Topinka. Vidět jste ji mohli také v seriálu Kriminálka Staré Město či v slovenské Ordinaci v růžové zahradě.

Na přírůstek do rodiny už se prý moc těší i její muž. „On je odvážnější jako já. Mám důvěru v něj i v sebe, že to zvládneme nejlíp, jak se to dá,“ dodala nastávající maminka.

 Miroslav Donutil: Mám doma 7 obrazů od Kristiana Kodeta!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.