Simona Babčáková: Dala vale Divadlu Kalich | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Simona Babčáková: Dala vale Divadlu Kalich

Simona Babčáková
Simona Babčáková (FTV Prima)

I přesto, že to podle herečky stránek vypadá, že má celé léto volno, vzdala se další role. Simona Babčáková (45) končí v představení Podivný případ se psem, které uvádí Divadlo Kalich.

Herečka má na svých stránkách zveřejněné pouze jedno představení na září a další dvě v říjnu. Ačkoliv by se dalo očekávat, že Babčáková bude ráda za každou pracovní příležitost, zdá se, že tomu tak není. Nosatá herečka se vzdala role a dobrovolně odešla. Tvrdí, že už jí na tuto hru nezbýval čas.

Herečka v inscenaci Podivný případ se psem účinkovala po boku Jana Ciny, Marka Daniela, Petra Vančury či Hany Vágnerové. „Je to tak. Simona se s touto inscenací rozloučila po třech letech kvůli pracovnímu vytížení v nových projektech. Jako svou nástupkyni doporučila Kristýnu Frejovou. Kristýna nahrazuje Simonu v roli maminky Jana Ciny, který v této hře exceluje jako autistický dospívající kluk,“ potvrdil herečky odchod tiskový mluvčí Divadla Kalich Jaroslav Panenka magazínu Sedmička.

 Simona Babčáková s Berenikou Kohoutovou tančily na podiu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.