Česká Miss Nikola Buranská: Nehýbe prsty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Česká Miss Nikola Buranská: Nehýbe prsty!

Nikola Buranská
Nikola Buranská (Foto pro Blesk – archiv České Miss, herminapress.cz)

Před pár dny se potulovala v ulicích New Yorku, a teď Nikola Buranská (26) musela ulehnout do nemocnice. Utržené vazy na pravé ruce České Miss Earth 2014 sice loni operovali, dva prsty má ale pořád nehybné.

„Pokus číslo dva,“ okomentovala snímek přímo z nemocniční postele, který zveřejnila na Facebooku. Lékaři se jí snažili pomoci už loni na podzim, ale ani to jí od problémů nepomohlo. „Vůbec nehýbu malíčkem a prsteníčkem. Dost často mě ruka bolí, takže je to dost nepříjemné. Čeká mě další operace,“ svěřila se Aha! modelka začátkem května. A jak řekla, tak se také stalo. Teď jí nezbývá než doufat, že se tentokrát zákrok povede. 

Ruku si modelka poranila v Dánsku, kde bydlela se svým tehdejším přítelem, fotbalistou Filipem Novákem (28). Jenže tamní doktoři si  mysleli, že ji má jenom zlomenou, a nepoznali, že má přetrženou šlachu. Stejnou diagnózu jí nejdřív potvrdilii v Česku, až během rehabilitace zjistili, že šlacha je utržená. To už ale měla velké bolesti.

Na video s Nikolou Buranskou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.