George Clooney mohl být po smrti: Jel stovkou, pak letěl vzduchem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

George Clooney mohl být po smrti: Jel stovkou, pak letěl vzduchem!

George Clooney
George Clooney (Foto Profimedia.cz)

Hollywoodský fešák George Clooney (57) už se po hrozivé nehodě na skútru zotavuje ve své luxusní pronajaté vile na Sardinii, o jeho havárii ale přicházejí stále nové a zlověstnější podrobnosti.

Magazín TMZ informuje, že herec uháněl před čelním střetem s mercedesem rychlostí 100 km/h a po nárazu letěl setrvačností šest metrů vzduchem. To se podle videa, jež koluje po italských serverech, zdá přehnané, je ale vidět, že Clooney skutečně vyletěl až nad střechu auta, jež neopatrně začalo odbočovat vlevo.


Clooney pak přistál na čelním skle vozu, kde po něm zůstala »vymáčknutá« pavučina, odtud se skutálel na asfaltku. Náraz byl tak silný, že jeho helma na několika místech praskla. Clooney ale nakonec vyvázl s odřeninami, bolestivě naraženou pánví a bolavým kolenem. Stačilo ale málo a jeho krásná manželka Amal (41) mohla být vdovou, jejich roční dvojčata Ella a Alexander sirotky...

Na video nehody George Clooneyho se můžete podívat zde:




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.