Jágr si dává oraz s Veronikou a přáteli: Americká krása | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jágr si dává oraz s Veronikou a přáteli: Americká krása

Pohoda, dvacet! Jaromír Jágr a jeho Veronika si užívají dovolenou nedaleko Las Vegas.
Pohoda, dvacet! Jaromír Jágr a jeho Veronika si užívají dovolenou nedaleko Las Vegas. (Foto Instagram)

To je pohoda! Jaromír Jágr (46) konečně zahodil činky do kouta a místo tvrdého tréninku si před nadcházející sezonou naordinoval klídek u vody.

Hokejový bůh totiž vyrazil za svou Veronikou, která už měsíc dovolenkuje po Spojených státech. Po společném sledování finále Stanley Cupu v Las Vegas ale »Džegr« konečně na led a puk přestal myslet. A raději sbíral bronz! Společně s dalšími kamarády, mezi nimiž nechyběl další hokejista Tomáš Tatar nebo jeho slovenská krajanka a Miss Earth Lucie Slaninková, si Jágr za zhruba 12 tisíc korun pronajal velkou loď a jal se rekreovat k nedalekému jezeru Mead.


V panenském prostředí největší vodní nádrže v USA se celá parta koupala, potápěla, veselila a zpívala... Prostě americká krása! „Las Vegas má dva světy a já si to tady zamilovala až teď při čtvrté návštěvě, protože poznávám i tu druhou stranu Vegas,“ pochvalovala si výlet Jardova Veronika.

Na video s Jaromírem Jágrem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.