Když se fotí dračice Krainová...Jeden jí nestačí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Když se fotí dračice Krainová...Jeden jí nestačí!

Simona Krainová ráda provokuje.
Simona Krainová ráda provokuje. (Foto: Alexandr Malachovský)

Udělat dokonalé sexy fotky není jen ledabylé zamrkání řas do objektivu. Své o tom ví modelka Simona Krainová (45), která má k ruce armádu kadeřníků a vizážistů. Jako u focení její poslední kampaně na prodlužování vlasů. 

Ve svých 45 vypadá skvěle. Ale k tomu, aby na snímcích vypadala jako bohyně, jí nestačí vyspat se jen do růžova. Simona nás pustila do ateliéru, kde se naposledy postavila před fotoaparát. A bylo tam dost rušno. Na její blonďaté hřívě makal zástup kadeřníků o sto šest. Vlasy jí nečesali jenom jednou, ale dokola je uhazovali a lakovali.

Do kolotoče se zapojili i vizážisti. Simona se tím ale nenechala vyvést z míry. „Vlasy si měním každé dva měsíce. Není tajemstvím, že si je už několik let prodlužuju. Paradoxně mám pocit, že se mi tak ani tolik neničí. Nemám je vůbec potrhané,“ tvrdila modelka. Na place vládla neformální nálada. Jakmile jí fotograf dovolil krátkou pauzu, krom jídla se osvěžila i sklenkou bílého vína.

 Na jaké kousky ve svém šatníku nedá Simona Krainová dopustit?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jajas
26. 3. 2018 • 19:32

Holka by se už měla zklidnit! Přeci jen ji táhne na padesátku, takže na diblíka by si už měla přestat hrát a nechat to mladším.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.