Rozhádané hrdinky Sexu ve městě: Nejsi moje kamarádka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rozhádané hrdinky Sexu ve městě: Nejsi moje kamarádka!

Kámošky? Kdeže!
Kámošky? Kdeže! (Foto: Profimedia.cz, Instagram, Reuters)

Ztvárnily kamarádky na život a na smrt, které navzájem propírají i ty nejintimnější detaily soukromého života. Ve skutečném životě jsou ale Kim Cattrall (61) a Sarah Jessica Parker (52) na ostří nože. Nijak vřelý vztah patrně dámy neměly nikdy. Aspoň to vyplývá z komentářů, které teď na sociální síť pověsila Kim, představitelka vilné Samanthy. Přitom jí »SJP« (hlavní role Carrie) chtěla vyjádřit soustrast – Kim totiž právě přišla o bratra Chrise (†55).

„Nejdražší Kim, posílám lásku tobě a tvým blízkým. Sbohem tvému milovanému bratrovi,“ připsala Sarah ke smutnému oznámení.„Nejsi má rodina. Nejsi má kamarádka,“ reagovala nasupeně Kim. „Naposledy ti píšu, přestaň zneužívat naší tragédie, aby sis budovala image »hodné holky«. Pořád mi jen připomínáš, jak krutá jsi skutečně byla tehdy a jsi i dnes.“Přitom kondolence od další ze seriálové party, CynthieNixon (51, Miranda) přijala Kim s radostí. „Díky, že ses ovzala, tolik to pro mě znamená. S láskou, Kim.“

Nepokračujeme!
Na podzim herečky vyloučily, že by se mělo točit další pokračování, tedy třetí film Sex ve městě. „Jsem zklamaná,“ komentovala tehdy Sarah. „Měli jsme nádherný, vtipný, dojemný, zábavný scénář.“ A naznačovala, že za krach může Kim se svými nehoráznými požadavky a manýrami primadony. Ta ovšem už dřív prohlašovala, že do pokračování prostě nejde, a to kvůli »toxickým« vztahům v kolektivu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.