Kerekes i Pawlowskou vystříhali z filmů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kerekes i Pawlowskou vystříhali z filmů!

Vica Kerekes a Halina Pawlowská
Vica Kerekes a Halina Pawlowská (Foto: ara)

Obě mají smůlu. Vystřihli je! Vicu Kerekes (36) z právě uvedeného filmu Čára úplně, Halinu Pawlowskou (62) zase ve snímku Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, který má premiéru v lednu, sestříhali z pěti minut na pět vteřin.

Ačkoli své scény především s Andrejem Hrycem (67) začala točit mezi prvními, v Čáře nakonec Vicu diváci neuvidí. Celá její dějová linka byla vyškrtnuta a vystřižena. „Postaral se o to dramaturg Petr Jarchovský, kterého jsme povolali na pomoc, když jsme zjistili, že máme materiálu tolik, že bychom mohli natočit minisérii, a ne jen film.

Film po úpravách funguje skvěle i bez Kerekes, ale natáčelo se nám s ní krásně,“ vysvětlil Hryc. To Halina takovou smůlu neměla. Ve filmu Filipa Renče (52) se jako zbohatlická Ruska objeví. Když scénář dopsala, byla přesvědčena, že tahle její scéna si vyžádá ve filmu přinejmenším minutu. „Filip mne ale vyvedl z omylu. Řekl mi: Víš přece, že film musí mít spád, já to vidím na pět vteřin! No tak jsem holt celý den točila kvůli pěti vteřinám. Režisér má ale právo veta, tak jsem musela držet ústa,“ komentuje Halina.



Přečtěte si
ivoadler
30. 10. 2017 • 14:22

To je škoda, že tam Vica nebude! Žádná herečka nevrhá tak svůdné pohledy jako ona.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.