Přehlídková mola jsou plná potomků slavných: Zřejmě slušné geny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přehlídková mola jsou plná potomků slavných: Zřejmě slušné geny!

Přehlídková mola jsou plná potomků slavných!
Přehlídková mola jsou plná potomků slavných! (Foto Profimedia.cz)

Mít slavného rodiče a žít s jeho známým jménem může pro mnohé »prominentní« potomky představovat zásadní břemeno. Mnozí se však ze stínu populárního táty či mámy dokážou vymanit a nastartují zářnou kariéru. Důkazem jsou přehlídková mola, která jsou v posledních měsících plná potomků slavných! Kdo jsou ti nejznámější?

Kaia Gerber (16)

Máma: Cindy Crawford (51)
Dceři bývalé americké topmodelky a herečky věštili odborníci hvězdnou kariéru už před čtyřmi lety. A nesekli se, Kaia, která se mámě podobá čím dál víc, už předváděla pro značky Versace či Calvin Klein.

Sofia Richie (19)

Táta: Lionel Richie (68)
Už odmala byla obklopena hvězdami, vždyť jejím kmotrem byl Michael Jackson (†50) a coby 18letá chodila s Justinem Bieberem (23). Na molu už se objevila po boku Iriny Shayk či Jessiky Hart (obě 31).

Dylan Brosnan (20)

Táta: Pierce Brosnan (64)
Syn filmového agenta 007 už fotil pro značky Burberry, Yves Saint Laurent a teď na milánském týdnu módy předváděl kolekci Dolce & Gabbana. Fešák Dylan ale tvrdí, že chce být rockovou hvězdou.

Lily-Rose Depp (18)

Rodiče: Johnny Depp (54) a Vanessa Paradis (44)
Šarmantní po tátovi a půvabná po mámě, která se kromě herectví věnovala rovněž modelingu. Je tváří firmy Chanel, velkou kariéru modelky jí však podle expertů může komplikovat nízký vzrůst, má jen 160 cm.


Gabriel-Kane Day-Lewis (22)

Táta: Herec Daniel Day-Lewis (60)
Syn držitele tří Oscarů a žil s maminkou do svých 14 let v Paříži, pak šel studovat umění do New Yorku. Tam si jeho tváře a podoby s otcem – představitelem Posledního Mohykána – a všimli agenti a už má za sebou několik přehlídek, mj. pro značku Dunhill.

Na video s Deppem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.