Jágr a Kopřivová: Šmíruje je zoufalá česká olympionička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jágr a Kopřivová: Šmíruje je zoufalá česká olympionička!

Tak hluboko klesla bývalá cyklistická hvězda....
Tak hluboko klesla bývalá cyklistická hvězda.... (Foto ara)

Už delší dobu psala cyklistka Martina Růžičková (37) pod svým i falešným profilem hrubé nadávky a pustila se jak do Jágra, tak především do jeho přítelkyně Veroniky, která nemá zrovna pověst na jedničku. Jardovi už došla trpělivost a tak stalkerku odhalil a nebojí se proti ní bojovat.

Nejdřív ho brala jako “borce“, chlubila se s fotografií, na které byla s jejím idolem a nazývala ho tím nejlepším, pak ale začaly útoky plné vulgarismů! Jágrova fanynka to přepískla, a tak se její fanouškovství proměnilo až v obsesi. Poté co začal ignorovat její zprávy, se rozhodla napadat především jeho přítelkyni Veroniku, která kdysi tancovala v Německu u tyče. Ostré nadávky v jejím slovníku rozhodně nechybí.

„Takovou blbku aby pohledal…Jarda se asi zbláznil, holku od tyče, která ukázala pipinu půlce Evropy!!!!!!!!!... Jágr děláš ze sebe zbytečně už vola, probuď se nebo bude pozdě…. Jen Ti chci dát radu, nechce po Tobě milióny nepotřebují peníze, Já sama ukončila kariéru vím jaké to je… Já jsem v Itálii, ale děti by se přišli podívat na trénink ve 22h ale pouze bez přítomnosti Tvé deviny štětky…sorry ale jsi k*kot což vidí celá ČR se ponížit…..ciao a ožeň se brzy ať se rychle můžeš zase rozvést :D no zklamal si kamaráde….!!!... Asi je pravda, že Jágr si s tou šlapinou nemá co vyčítat. Také nebyla první ani desátá, tak není divu, že mu nevadí, že je to ojetá od nácků omatlaná Kopřivka,“ napsala pod svým profilem, ale i pod falešnými profily bývalá cyklistická hvězda Martina Růžičková na sociální síti.

Jarda vzhledem ke svému postavení a ke svým známostem zjistil, že všechny nenávistné komentáře opravdu pochází od jeho fanatické fanynky Růžičkové. „Určitě jste si všimli stylu psaní a hlavně těch výrazů jako »štětka aus DDR«, »tyčkařka«, »ku*va«, apod.,“ sdělila Blesku Veronika.

„Martina by si měla dát pozor, aby neprošvihla poštu, až jí přijde udání. Způsobila mi totiž velkou újmu… Tak ať ti to líp šlape. A hlavně se dej dohromady, protože potřebuješ odbornou pomoc!... Raději bych se točila u tyče dalších pár let, než abych byla tak zlá a vnitřně špinavá osoba jako dotyčná, která za tímhle stojí. Řekla bych, že i ty prostitutky jsou daleko lepšíma lidma než tahle zlá, špinavá bytost. Díky za podporu,“ vyjádřila se na Instagramu Kopřivová.

Hokejistovi i jeho Verče radí právník, aby událost oznámili na policii. Růžičková, která je šestinásobnou mistryní ČR v cyklistice a dokonce se zúčastnila i olympiády, by za tyto komentáře mohla jít klidně na rok do vězení. Stalking se nevyplácí. Poté, co aféra praskla, začala Martina své nenávistné výroky mazat.

Na video s Veronikou Kopřivovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.