Karel Gott (78) je v šoku: ZNEUŽILI HO JAKO HITLERA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Karel Gott (78) je v šoku: ZNEUŽILI HO JAKO HITLERA!

Zlatý slavík zřejmě povolá na pomoc právníky
Zlatý slavík zřejmě povolá na pomoc právníky (archiv Blesku)

Karel Gott (78) a Adolf Hitler (†56) bok po boku? Představa, ze které běhá nejslavnějšímu českému zpěvákovi i jeho fanouškům mráz po zádech! Přesto si jakýsi podnikavec troufl použít Mistrovu podobiznu a bez jeho vědomí ho s tímto masovým vrahem spojit!

Vydavatelství Naše vojsko, které se specializuje na válečnou literaturu a vydalo i Hitlerův Mein Kampf, uvedlo na trh sadu hrníčků s podobiznami různých osobností – mezi jinými třeba s Donaldem Trumpem, Vladimirem Putinem, Stalinem nebo Hitlerem.

Právě v této společnosti se jako pěst na oko vyjímají hrnky s podobiznami Jaromíra Jágra, Václava Havla nebo třeba právě Gotta. Na reklamním letáku si ovšem Mistr vysloužil »čestné místo« hned vedle nenáviděného vůdce nacistického Německa.

A Gott se právem zlobí. Čemu propůjčí jméno si pečlivě, až úzkostlivě vybírá, a vždy se jedná o výrobky nejvyšší jakosti. Už dlouhá léta má svoji podobu i jméno chráněno ochrannou známkou, a nikdo jej nesmí zneužít – navíc pro kšeftování s takto pochybným spojením.



Dává to svému právníkovi
„Pan Karel Gott nedal souhlas s pořízením, ani užitím jeho podobizny na zmíněné produkty. Proto se poradí se svým právním zástupcem na dalším postupu,“ řekla deníku Aha! Gottova mluvčí Aneta Stolzová.

A co na to další poškození?
O použití své podoby podle všeho neví ani Jaromír Jágr (45). Dagmar Havlová (64), která se stará o neposkvrněný odkaz prezidenta Václava Havla (†75), by se asi také divila...

 Věra Špinarová a Karel Gott - Paganini (2000)

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dzery1
11. 9. 2017 • 12:05

Aby se dědek nepo.ral.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.