Vítězka SuperStar Křováková konečně boduje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vítězka SuperStar Křováková konečně boduje!

Sabina Křováková má konečně úspěšný hit!
Sabina Křováková má konečně úspěšný hit! (profimedia.cz)

Jak už to tak bývá, většina vítězů pěveckých soutěží upadnou do zapomnění. I když Sabina Křováková nezačala zrovna slibně a její kariéra se nerozjela tak, jak si asi přála, štěstí se na ní nyní konečně usmálo. Sabina totiž nazpívala hit se zpěvákem Jakubem Děkanem, který sklízí úspěch.

A díky tomuto duetu si jejího hlasu konečně všimlo více vlivných lidí a Sabině Křovákové by se tak mohly začít hrnout zajímavé nabídky. „Hudbu a text psal Ondřej Fiedler a já se podílela na textu. Je to první písnička, kterou jsem si nepsala sama. Písnička Nechceme být spolu je rozchodová, ale ne nijak ošklivě.

Zpívá se v ní o zatrpklosti a zoufalství, že vztah nevyšel, ale žádná nenávist v ní není. Spíše v ní házíme vinu jeden na druhého, proč to nevyšlo. Oba to s Kubou známe a znají to všichni. Myslím, že každý pochopí, co tou písničkou chceme říct,“ uvedla k tomu Křováková serveru Super.cz.

Píseň Nechceme být spolu si můžete poslechnout zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.