Issová v obvazech: Vlastní máma by ji nepoznala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Issová v obvazech: Vlastní máma by ji nepoznala!

Herečka není přes obvazy ani vidět'!
Herečka není přes obvazy ani vidět'! (Jakub Poláček)

Už čtrnáct dnů točí Filip Renč (51) nový film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci podle scénáře Haliny Pawlowské (62). Hlavní roli Olgy svěřil Kláře Issové (38) a hned na začátku z ní udělal mumii. Ve scénáři jela na kole, srazilo ji auto a v kladenské nemocnici, kde teď točí, by ji vlastní matka nepoznala. Klára má zafačovanou hlavu, koukají jí jen oči a ty jsou ještě k tomu krvavé.

O přijetí role herečka moc dlouho neroznýšlela. „Myslím, že jsem na role náročná, dost si vybírám. Když mi nabídli tuhle postavu, měla jsem ještě jiné nabídky. Scénář Haliny mne ale tak nadchl, že jsem okamžitě kývla. Při jeho čtení jsem se nesmírně pobavila,“ přiznala Aha! Issová. Kvůli krvavému oku musí nosit při natáčení čočky.

„Klára je srdečná, jemná, inteligentní. A legrační. A to je nedůležitější, když se točí komedie. Neměla jsem konkrétní představu, kolik má hrdinka vážit, jak velká má mít ňadra a zadek. Věděla jsem ale jistě, že představitelka postavy, kterou jsem si vymyslela, musí mít smysl pro humor a oči, které berou za srdce. A to všechno Klára má,“ říká Pawlowská, která scénář psala podle svých dvou knih Proč jsem se neoběsila a Zoufalé ženy dělají zoufalé věci.

 

Filip Renč: Lída Baarová by měla víc nominací s jiným režisérem! 

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.