Děti Beyoncé a Jaye-Z: Život ve zlaté kleci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Děti Beyoncé a Jaye-Z: Život ve zlaté kleci!

Beoyncé s obřím afrem a ještě nepřevlečeným chotěm.
Beoyncé s obřím afrem a ještě nepřevlečeným chotěm. (Foto: Profimedia.cz, Instagram)

Fanoušci zpěvačky Beyoncé (35) a rappera Jaye-Z (57) sice ještě nevědí, jak se jejich dvojčata budou jmenovat a definitivně potvrzené není ani jejich pohlaví (zřejmě ale jde o chlapečka a holčičku), už teď je však zřejmé, jaká budoucnost je čeká. Bude to život ve zlaté kleci! Vždyť společné jmění jejich slavných rodičů se odhaduje na 28 miliard korun!

Několik domů a apartmánů v Kalifornii, na Floridě a v New Yorku, soukromý tryskáč za 900 milionů, jachta za 1,6 miliardy – a tak by se dalo pokračovat. Zřejmé je i to, že Beyoncé a Jay-Z nebudou na dvojčatech šetřit, stejně jako nešetřili na první dceři Blue Ivy (5).

Té za 420 tisíc pořídili dětskou postýlku ve tvaru královského kočáru, dalších 1,5 milionu (!) dali třeba za panenku Barbie osázenou diamanty.
Je však třeba si uvědomit, že hvězdná dítka se už teď mohou rozloučit s jakýmkoliv soukromím, v patách budou mít neustále novináře a »cejch« slavných rodičů si ponesou do konce života.

Na video s Beyonce se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Autor:  štš

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.