Seidlová alias Princezna Zubejda: Chodí se pást do lesa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Seidlová alias Princezna Zubejda: Chodí se pást do lesa!

Postavu má jako holčička. Partnera podle všeho má, jeho jméno ale pečlivě střeží.
Postavu má jako holčička. Partnera podle všeho má, jeho jméno ale pečlivě střeží. (Foto pro Aha! – FTV Prima, Instagram.com)

Radikálně změnila jídelníček! Princezna Zubejda Bára Seidlová (36), která momentálně hraje servírku Soňu v primáckém seriálu Ohnivý kuře, se stala zapřísáhlou »vegankou«. Jídlo si raději než v restauračním zařízení nebo obchodě vybírá rovnou na pastvě!

Na obrazovce ji diváci vídají coby zapálenou obhájkyni biostravy. Zásady seriálové Soni z Ohnivýho kuřete jsou Báře vlastní i v soukromí. „Odmalička jsem měla problém s pojídáním masa. Sedávala jsem s nacpanými tvářemi rozžvýkaným masem jako křeček a v nestřeženém okamžiku je utíkala vyplivnout. Dnes už jsem naštěstí velká holka a rozhodla jsem se poslouchat své pocity,“ prozradila deníku Aha! herečka, co ji vedlo k vyřazení nejen masa, ale také mléka, mléčných výrobků a vajec ze svého jídelníčku.
Biofilozofie v Bářině podání ale působí trochu jako extrém...

„Zjistila jsem, že existuje spousta věcí, jako třeba kytky. To je ohromná svoboda – jdu po lese, vidím nějakou kytku a ono se to všechno dá sníst. Třeba pampelišky nebo fialky jsou výborný, krásně voní a chutnají,“ šokovala diváky v talkshow Sedm pádů Honzy Dědka. Pohánět tělo energií z rostlin zní jako hodně velký zdravotní hazard, hvězda autorského divadla MALÉhRY si to ale nemůže vynachválit. „Cítím se nepopsatelně lépe. Jednak mi přibylo fyzické energie, zmizely únavy, jednak je to velká úleva na duševní úrovni,“ dodala Seidlová.

Zbavuje se věcí
Za honorář ze seriálu Ohnivé kuře by Bára mohla patrně vykoupit polovinu pražských butiků. Ona ale razí opačnou cestu. „Žijeme obklopeni spoustou věcí, které vůbec nepotřebujeme, a ovládají nás. Proto jsem vyhodila spoustu pytlů oblečení,“ svěřila se herečka.

Bojkotuje značkové oblečení
Kromě bojkotu průmyslového jídla Bára postavila barikády i proti oblečení ve velkých komerčních řetězcích. „Je lepší podpořit malou firmu z mého okolí. Prostě konkrétní osobu, která poskytuje mnohdy mnohem lepší a hlavně lidštější služby,“ řekla nám.

Na video z Ohnivýho kuřete se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
17. 9. 2017 • 16:51

Hezká holka, sympatická. (Na "kuře" se nedívám.)

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.