Jágrova Veronika zaútočila na známou moderátorku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jágrova Veronika zaútočila na známou moderátorku!

Přítelkyně Jaromíra Jágr Veronika Kopřivová vystrkuje drápky!
Přítelkyně Jaromíra Jágr Veronika Kopřivová vystrkuje drápky! (Instagram.com/verunkakoprivova)

Ačkoliv Veronika Kopřivá je známá jenom kvůli tomu, že je partnerkou známého hokejisty, nebojí se nehezky komentovat ostatní celebrity, které si tuto nálepku alespoň trochu zaslouží.

Veronika byla striptérka u tyče. Známou se stala jen díky tomu, že se do ní zaláskoval hokejista Jaromír Jágr. Veronika se asi pokládá za osobu s velkým vkusem, proto se nebála vysmát jedné z našich nejznámějších moderátorek. Její obětí se na sociální síti stala Zorka Hejdová, která se objevuje ve Snídani s Novou či na Evropě 2. Kopřivová se vysmála šatům, které měla Zorka na sobě na jednom plese.

Vytvořila koláž a k Zorce přidala slečnu, která měla na sobě podobné šaty jako ona, každopádně druhé slečně šaty vychválila a sdělila, že si je jistá hned podle fotky, kdo krásné šaty vytvořil, k Zorce napsala, že jí nezná stejně jako slečnu ve skvělých šatech, každopadně dodala, že Zorčiny šaty raději ani komentovat nebude. Veronika tedy není jen celebritou, ale nyní dokonce i stylistkou. Zorka celou situace odmítla rozsáhle komentovat. ,,...Jsme každá jinde," uzavřela Zorka tuto kauzu časopisu Sedmička.

Na video se Zorkou Hejdovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.