Rodrigo Alves je po 57 plastikách: Ken šel opět na botox! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rodrigo Alves je po 57 plastikách: Ken šel opět na botox!

Ani po 57 plastikách není »Ken« spokojen.
Ani po 57 plastikách není »Ken« spokojen. (Foto: Profimedia.cz)

Ano, tohle je opravdu muž. Rodrigo Alves (33) z Brazílie se tak zhlédl v gumovém krasavci Kenovi, že už absolvoval 57 plastických operací jen proto, aby vypadal jako on. Zatímco Ken má ztělesňovat idol žen, on je spíš k smíchu!

Do své »krásy« už investoval neskutečných 12 milionů Kč a spoustu bolesti. A to ještě zdaleka nekončí... Se svou vizáží nejspíš stále není spokojen! V pondělí totiž navštívil londýnskou kliniku, kde si nechal do tváří i rtů napíchat botox!

A dokonce už ví, za co utratí příští statisíce: „Chci si nechat změnit barvu očí. Udělají mi implantáty šedé barvy,“ těší se Rodrigo, který si chce nechat upravit i nos – celkem už poosmé! Své vyrýsované tělo s oblibou vystavuje na pláži – k ideálu mužné krásy má však zatraceně daleko! Místo aby vymetal posilovny, cvičí jógu u moře, a rysy v jeho obličeji jsou jednoznačně ženské...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.