Natáčení rvačky v ULICI: Do zubů si dali devětkrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Natáčení rvačky v ULICI: Do zubů si dali devětkrát!

Rvačku si museli herci několikrát vyzkoušet nanečisto.
Rvačku si museli herci několikrát vyzkoušet nanečisto. (Foto: TV Nova)

Vyřizování účtů! Barman Tony Benda a policista Jiří Herman z nekonečného seriálu Ulice se porvali na chodníku. Jejich představitelé Ondřej Volejník (41) a Jan Holík (37) se do sebe před celým štábem pustili jako psi! Tak se do toho zažrali, že je nemohli od sebe odtrhnout.

.„Pan kaskadér, který je výborný, nám ukázal, co máme dělat. Vzhledem k tomu, že jsme se už párkrát jako kluci poprali, jsme to docela rychle pochopili,“ zavzpomínal Holík na natáčení dramatické scény, kterou jste mohli vidět včera. Kolegu Volejníka během jednoho odpoledne poslal před kamerou k zemi hned devětkrát.

„Bylo docela náročné udržet Volejníka na uzdě, je to velkej chlap. A kromě toho byla náročná ta zima, točili jsme půl dne venku v poměrně silných mrazech,“ dodal představitel kapitána Hermana s tím, že sám bitky rozhodně nevyhledává. „Kvůli ženě bych byl schopen se porvat, ale myslím, si, že je to ta nejzazší možnost, jak problém řešit. Nejsem žádnej bitkař, jako dospělý jsem se nikdy moc nerval, snad jednou kvůli urážce na cti. To byl takový mušketýrský výstup,“ prozradil Holík.

Podívejte se, jak se poprali Tony s kapitánem s Hermanem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.