První konflikty v Tváři: Dejdar závidí Hámovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

První konflikty v Tváři: Dejdar závidí Hámovi!

Alešovi tato proměna štěstí nepřinesla.
Alešovi tato proměna štěstí nepřinesla. (Foto ara)

Závist nechodí po horách, ale po lidech. A nevyhnula se ani třetí řadě soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Nejen Martin Dejdar (51), ale dokonce i soutěžící z předchozí řady David Gránský (24) nemůžou Aleši Hámovi (43) odpustit, že se převtělil v Ozzyho Osbourna (68). Toužili po něm totiž všichni.

„Kdo mi Ozzyho záviděl, to řeknu konkrétně. Byl se tu na nás podívat Gránský. A ten mi venku říkal, že to chtěl strašně dělat. Pak mi říkal Ondra Ruml, že to chtěl taky dělat,“ práskl Aleš Háma, který si proměnu v kontroverzního rockera hodně užil. Jenže během týdenních příprav řešil jednu závistivou reakci za druhou. „Pak mi říkal Milan Peroutka, že to chtěl dělat, ale nejvíc ze všech samozřejmě Dejdy, že jo. Protože si myslí, že když hrál Ozzáka, tak může dělat Ozzyho jenom on,“ odhalil Háma atmosféru v zákulisí mezi prvním a druhým dílem soutěže.

A není se čemu divit. Se sitcomem Comeback, kde Dejdar hrál svérázného rockera jménem Ozzák, herec na několik let přímo srostl. „Když projdu jako 
Dejdar do šatny, jako Ozzáka už mě nechce ostraha pustit zpátky. A dokonce paní v cateringu mi ustaraně hlásila, že tam na mé jméno chodí nějaký divný pobuda,“ přiznal v jednom z rozhovoru. Role Ozzáka mu přinesla dokonce tak obrovskou popularitu, že mu televize Nova dala jako Ozzákovi v roce 2010 prostor, aby pronesl novoroční přípitek. Hámovi tak nezbylo nic jiného, než všem vysvětlovat dokola stále jednu větu: „Já jsem si ho regulérně vylosoval.“ V koho se 
promění příště

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.