Taclík skrývá temnou minulost: Seděl kvůli vloupačkám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Taclík skrývá temnou minulost: Seděl kvůli vloupačkám!

Taclík byl divoch!
Taclík byl divoch! (Petr Novotný)

Jedna vloupačka za druhou! To má na svém kontě Marek Taclík (43). Často, když se opil, neoprávněně vnikal do kostelů nebo do věží, kde se pokoušel rozezvonit zvony. A kvůli tomu byl také několikrát zatčen.

„Tak třeba v Novým Jičíně s Michalem Dlouhým, ne to bylo s Matějem Dadákem, s Michalem Dlouhým to bylo v Plzni. Prostě kdekoliv jsem byl, tak jsem vylezl na věž, kde byly zvony, buďto to byl kostel, nebo v Plzni věž na náměstí, a tam jsme rozezvonili zvony,“ práskl na sebe herec s tím, že se to samozřejmě neobešlo bez následků. „Vždycky nás zatkla policie. V Novým Jičíně jsem dokonce seděl ve vazbě. Nakonec to bylo kolem šesté ráno přehodnoceno z trestného činu vloupání do kostela na přestupek rušení nočního klidu,“ zavzpomínal na své divoké období. „Nikdy to nebylo ve střízlivém stavu,“ dodal se smíchem v pořadu Karla Šípa (71) Všechnopárty s tím, že už deset let se drží a s policií neměl ohledně nedovoleného vyzvánění žádný konflikt.

 

Odsouzený 
s podmínkou
Zatímco zvony herce před soud nikdy nedohnaly, marihuana ano. „V roce 1993 jsem jel z výletu z Amsterodamu, to ještě byly na Rozvadově hranice, a měl jsem v batohu kus trávy,“ přiznal herec před dvěma roky. „Žádnej dealer jsem samozřejmě nebyl, protože to bylo pro vlastní potřebu, ale Němci to vyhmátli a dostal jsem podmínku na tři roky,“ práskl na sebe.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.