Farna o krachu spolupráce s Wronkou: Bylo to napjaté! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Farna o krachu spolupráce s Wronkou: Bylo to napjaté!

Každá party jednou skončí...
Každá party jednou skončí... (Foto Blesk - Zbyněk Pecák a archiv Blesku)

Zpěvačka Ewa Farna (23) ukončila v září po deseti letech spolupráci se svým manažerem Leškem Wronkou.

Ewa trdí, že důvodem byla odlišnost názorů. „Když nám na začátku září vypršela smlouva o spolupráci, rozhodla jsem se jít vlastní cestou. Myslím si, že za těch deset let jsme si dali to, co jsme si dát měli,“ prozradila zpěvačka pro Právo.

Na konci jejich vztah ale nebyl úplně růžový. „Je jasné, že když jsme se o té eventualitě bavili, bylo to trochu napjaté. Rozchody nejsou radostné, nakonec jsme se dohodli a náš rozchod byl naplánovaný už od léta,“ řekla Ewa.

Zpěvačka by ho moc ráda přivítala na svém pátečním koncertě v pražském Foru Karlín, kterým chce oslavit 10 let své kariéry. „Na to, co mi Lešek dal, nikdy nezapomenu. Je to můj hudební táta a mé první kroky na scéně budou navždycky spojené s jeho osobou. Byla bych strašně ráda, aby on a jeho syn Michal, který se posledních pár let staral o můj management, v pátek do Fora Karlín přišli,“ dodala Farna s tím, že oba jsou nedílnou součástí oněch deseti let.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.