Bud Spencer & Terence Hill, hvězdy našeho DVD - Bud je politik! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bud Spencer & Terence Hill, hvězdy našeho DVD - Bud je politik!

Herci Bud Spencer (vpravo) a Terence Hill se jako komická dvojice stali obrovskými hvězdami, které zná celý svět.
Herci Bud Spencer (vpravo) a Terence Hill se jako komická dvojice stali obrovskými hvězdami, které zná celý svět.

PRAHA – A je to tady! Pouze s dnešním deníkem Aha! si můžete koupit i DVD se slavným filmem dvojice komiků Bud Spencer (77) a Terence Hill (67) Superpolicajti z Miami.


Ten italské herecké duo natočilo v roce 1985 a byl jejich předposledním společným počinem. Co dělá nesourodá dvojice dnes? Deník Aha! to ví!

Kliknutím zvětšetePoslední společný film zdánlivě nerozlučné duo natočilo v roce 1994. Šlo o westernovou komedii Průseráři, která pojedná- vala o cestě dvou bratrů za matkou, která jim má předat poklad po otci. Po tomto snímku se jejich kariéry už zřejmě navždy rozdělily. Bud Spencer se zase vrátil ke skládání filmové hudby, kterou se živil jako mladík, a překvapivě se vrhl i na politiku. Stal se mluvčím italské pravicové strany Forza Italia a dokonce kandidoval v římských komunálních volbách.

To Terence Hill zůstal věrný herectví, ačkoliv mu většina lidí prorokovala, že své nejlepší roky už má za sebou. A jak se ukázalo, udělal dobře. Pohasínající gloriolu úspěchu mu totiž opět obnovila role v seriálu Don Matteo (od roku 2000) o knězi, který pomáhá policii řešit všemožné zapeklité případy dotýkající se jeho oveček. Pro velký úspěch se seriál dočkal dalších čtyř sérií a Terence Hill za něj obdržel cenu na 42. Mezinárodním televizním festivalu v Monte Carlu pro Nejlepšího herce roku. Střídavě žije se svou manželkou Lori Hillovou, jejíž příjmení přijal, v Itálii a v americkém Massachusetts.

Superpolicajti z Miami

A o čem je předposlední společný film Buda Spencera a Terence Hilla Superpolicajti z Miami?
Všichni fanoušci této dvojice si rozhodně přijdou na své!
Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno dvacet milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam dvacet milionů dolarů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. To ještě ale ani zdaleka netuší, jak zamotaný celý případ je, a co všechno je během vyšetřování potká!


Autor: Josef Koukolíček
Foto: Profimedia.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.