Závěrečný díl krimiseriálu Mordparta: Jak naštvaný Bartoška střílel do lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Závěrečný díl krimiseriálu Mordparta: Jak naštvaný Bartoška střílel do lidí!

Zoufalý otec Jiří Bartoška střelí na Adama Ernesta.
Zoufalý otec Jiří Bartoška střelí na Adama Ernesta. (Foto: archiv FTV Prima)

Nenávist, zlost a strach o vlastní dceru dohnaly Jiřího Bartošku (69) alias Jana Kolumného k zoufalému činu! K vraždě. V posledním díle krimiseriálu Mordparta na Primě nebyla nouze o drama...

Jaký byl děj? Jako detektiv Jan Kolumný chce usvědčit z vraždy dívky přítele své dcery Anny, kterou ztvárňuje Anna Fialová (21). Herec Adam Ernest (23) tak stojí tváří v tvář legendárnímu herci, který ale drží zbraň a míří mu na hrudník. V zoufalosti vezme řeznický nůž a chytne Annu pod krkem! Detektiv neváhá a střílí...

Vypjatá scéna se musela dokonale připravit. „Na místě byl přítomen profesionál, který vše naaranžoval a připravil tak, že se nikomu nic nestalo,“ říká o natáčení Ernest. Když Bartoška proti Ernestovi vystřelí, ten se kácí se zasaženým pravým ramenem k zemi.

„Rozbuška roztrhla košili, nikomu, ani mně, nijak neublížila a štípla jako včelka. Stát před rozezleným Jiřím Bartoškou byla čest, ale zároveň jsem se nebál, že mě zabije, protože jsem věděl, že je to jenom jako. Stejně jako jsem tušil, že Aničku Fialovou asi nepodříznu,“ říká se smíchem mladý herec. Zápornou roli ale nehrál poprvé. „Padouchy hraji velmi rád. Do této chvíle jsem jich hrál šest a čeká mě sedmý,“ těší se Ernest.

Seriál v číslech
➤ 5: Někdy se tvořilo brzy ráno
➤ 8: Celkový počet dílů
➤ 12: Některé dny se pracovalo více hodin
➤ 35: Počet natáčecích dnů
➤ 150: Celkový počet postav

Vzdálená ozdravovna
Nejvzdálenější lokací byl seriálový diagnostický ústav, který je ve skutečnosti bývalá dětská ozdravovna v Jetřichovicích. Je již přes 10 let opuštěná v srdci Českého Švýcarska. Domy a byty seriálových postav najdete v Praze, například dům Bartošky alias Colomba je v pražských Vršovicích.



Přečtěte si
dandova
17. 10. 2016 • 08:26

Na Primu celkem dobrý.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.