Prima odpískala soutěž krásy: Konec České Miss v Česku?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prima odpískala soutěž krásy: Konec České Miss v Česku?!

Tohle byly poslední vítězky České Miss Kristýna Kubíčková, Andrea Bezděková a Natálie Kotková (zleva) na Primě.
Tohle byly poslední vítězky České Miss Kristýna Kubíčková, Andrea Bezděková a Natálie Kotková (zleva) na Primě. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Po skandálu s výplatami vítězek České Miss čelí ředitelka soutěže krásy Marcela Krplová (45) další nepříjemnosti. Tou je ztráta mediálního partnera, tedy televize Prima, která finálový večer živě přenášela!

Obě strany se po šesti letech dohodly na ukončení vzájemné spolupráce. „Televize se nyní mnohem více zaměřuje na klasickou vlastní tvorbu, a tím pádem i celková skladba a charakter našeho programového schéma jsou nyní jiné,“ tvrdí generální ředitel Prima Group Marek Singer. „Tento krok pouze naznačuje změnu generálního mediálního partnera a soutěž to nijak neohrozí,“ míní výkonná ředitelka České Miss Lucie Volná.

Podle informací deníku Aha! se vedení soutěže krásy snažilo domluvit s TV Nova. Avšak nepořídilo! „O vysílání soutěže Česká Miss neuvažujeme, v tuto chvíli nezapadá do naší programové strategie,“ řekla Aha! mluvčí TV Nova Alžběta Cimová. Že by to byl konec České Miss?



Přečtěte si
aurora45
31. 8. 2016 • 16:29

A programy Barrandov kupuje kdesi v TV a filmovém hrabáku

monza
31. 8. 2016 • 07:03

Tv. Barrandov to jistí. Tam se shromažďují "mrtvoly" všech odjinud vyhozených!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.