Slavní u kartářky: 10 věšteb, které se vyplnily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Slavní u kartářky: 10 věšteb, které se vyplnily!

Slavní propadli věštění z čertových obrázků!
Slavní propadli věštění z čertových obrázků! (Foto: ara)

Potkám osudovou lásku? Je to ten pravý? To jsou nejčastější otázky, na které chtějí znát odpověď i slavní. Proto se často obrací na služby kartářek a věštkyň, poptávají se, co je čeká a nemine. A z přesných předpovědí jde až mráz po zádech! Kdo všechno si nechal vyložit karty a co se mu pak vyplnilo?

Kateřina Brožová (48) - Pomoc v těžkých chvílích
„Netajím se tím, že jsem občas navštívila kartářky. Vyhledávala jsem je ve chvílích, kdy mi bylo těžko, hledala jsem nějaké vysvobození nebo jsem třeba stála před těžkým rozhodnutím. A když ty věci hodnotím zpětně, většinou se splnily,“ nechala se slyšet herečka.

Jitka Asterová (56) - Dohozený muž
„Sem tam ke kartářce zajdu, aby mi naznačila cestu nebo mi zvedla náladu. Je to, jako když zajdete k psychoanalytikovi, a finančně vás to vyjde nastejno. Jednou mě kartářka vmanipulovala do jednoho chlapa. Nebýt jí, nevšimla bych si ho a neprožila bych jeden hezký rok,“ prozradila herečka.

Bára Basiková (53) - Předpověď syna
„Téměř dvacet let navštěvuji kartářku a astroložku Dagmar Kludskou. Pokaždé, když jsem se ocitla v různých životních situacích a ona mi vždycky nakonec ukázala světélko na konci tunelu. Třeba mi předpověděla narození syna v pozdějším věku. A dnes máme sedmiletého Theodora,“ svěřila se zpěvačka.

Hana Zagorová (69) - Budoucnost znala ve 24 letech
„Občas si nechám vyložit karty a čtu horoskopy. Kartářky to alese mnou mají jednoduché, protože za každou přijdu s tím, že v žádném případě nechci slyšet špatné věci,“ svěřila zpěvačka s tím, že má ráda tajemno. „Například právě Štefana mi jeden jasnovidec předpověděl, když mi bylo asi 24,“ prozradila.

Dagmar Havlová (63) - Manžel v kartách
„Čeká na vás vysoce postavený muž ve vládě nebo v politice. Toho si vezmete a váš život se úplně změní,“ to se před 24 lety dozvěděla bývalá první dáma, když navštívila Věru Kubískovou. A to samé se dozvěděla i od Dagmar Kludské. Za krátkou dobu se pak skutečně provdala za prezidenta Václava Havla (†75).

Dagmar Patrasová (60) - Rady na nevěru
Herečka využívá služeb kartářek dlouhá léta. Má jich hned několik, protože touží budoucí znát. „Ráda nahlížím prostřednictvím karet do budoucnosti, i když mě někdy mrazí,“ svěřila Dáda, která si v poslední době nechala radit hlavně kvůli nevěrnému manželovi Felixu Slováčkovi (73).

Jana Kirschner (37) - Zářná kariéra
Slovenská zpěvačka se sice k výkladu Dagmar Kludské dostala jako slepý k houslím, zato se výklad do puntíku splnil. „V pořadu Všechnopárty Karka Šípa před 13 lety lety jsem věštila skvělou budoucnost tehdy neznámé Janě, která si před zraky diváků z balíčku karet vytáhla tři esa, což se nestává tak často. A stalo se,“ prozradila kartářka.

Ilona Csaková (45) - Dítě na cestě
„Věřím na věci mezi nebem a zemí a mám z některých opravdu respekt. Myslím, že se tomu mohou věnovat jen lidé, kteří mají jisté zasvěcení, protože je spousta šarlatánů, kteří jsou víc psychology než jasnozřivci,“ svěřila zpěvačka, které Marcela Košanová předpověděla muže, s nímž bude mít děti. A to se Iloně také vyplnilo. Vdala se za podnikatele Radka Voneše (44), se kterým má syny Daniela (6) a Dominika (3).

Jana Bernášková (31) - Rodinné štěstí
„Dceru Justýnku mi kamarádka kartářka objevila v kartách. Dokonce mi v nich předtím našla i mého manžela Davida Drábka. Znali jsme se jen zběžně a kamarádka mi vyložila, že se k sobě dostaneme za dva roky. Přesně tak to potom opravdu bylo,“ prozradila herečka.

Monika Absolonová (39) - Příchod milovaného
„Ráda na karty občas zajdu a už jsem našla i ty, kteří to umí. Mohou vám v určité životní situaci, kdy si nevíte rady a řešíte nějaký problém, najít směr. Kartářka mi také předpověděla chlapa,“ svěřila zpěvačka, která v současné době prožívá nejšťastnější období svého života s hokejistou Tomášem Hornou (33), se kterým má syna Tadeáše (7 měsíců).

Věštci sami sobě
Michal David (55)
Protože hitmaker pochází ze slavné rodiny Kludských a jeho teta je jedna z nejslavnějších kartářek Dagmar Kludská, i on má k věštění vlohy, „U nás v rodině se tím zabývaly tety Dagmar a Alice. U nás se vždycky vykládalo s mariáškami a jakmile byly karty na stole, ptal jsem se, co která karta znamená. A když se v tom pohybujete pořád, jednoho dne se vám rozsvítí, a najednou už víte, co a jak,“ prozradil zpěvák s tím, že když čekala jeho dcera Klára dítě, podle karet poznal, že to bude kluk.

Uršula Kluková (74)
„Schopnosti k věštění jsem na sobě sledovala už od dětství,“ svěřila Aha! herečka, která si výkladem čas od času dokonce přivydělává. „Já jsem si myslela, že to bude úžasný. Že si vezmu karty, někam si sednu a bude to hotový. Jenomže to tak není. Dělám výklad hodinu, a když mám za den tři lidi, tak jsem úplně vyřízená. Energii to tedy bere. A někteří lidé ji dokonce berou až moc,“ prozradila.

Kartářka hvězd - Dagmar Kludská
Kdo chce znát svou budoucnost, jde ke Kludské. „Právníci, psychologové, dokonce i některé manželky mužů z vlády. Byla u mě například operní pěvkyně Eva Urbanová, Bára Basiková nebo Dáša Havlová. Taky mě navštívili například Hana Zagorová, Štefan Margita, Magda Malá nebo Vendula Svobodová,“ prozradila svou hvězdnou klientelu.

 

 





Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.