Moderátorské duo Iva Kubelková (39) a Jakub Kohák (41): Tajné rande pod deštníkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Moderátorské duo Iva Kubelková (39) a Jakub Kohák (41): Tajné rande pod deštníkem!

Jiskří to mezi nimi?
Jiskří to mezi nimi? (Foto ara)

Deštivý podvečer moc nevybízel k procházkám. Přesto se moderátorka Iva Kubelková (39) a známý vtipálek Jakub Kohák (41) na jednu takovou vydali.

Oba jsou zadaní a mají doma dvě děti. Jakub se dokonce stal podruhé otcem jen před několika měsíci. Přesto je fotograf zastihl, jak se k sobě tulí pod deštníkem. Společně došli k Ivinu autu a při loučení nechyběl ani polibek.

„Vy jste nás viděli, jo?“ začala telefonát Iva, když jsme se jí zeptali na inkriminovaný podvečer strávený v Jakubově přítomnosti nedaleko sídla České televize. Pak ale pokračovala jistěji: „V sobotu spolu vysíláme Zlatou hokejku,“ prozradila ještě deníku Aha! moderátorka a herečka.

„Moderovali jsme to spolu už loni,“ potvrdil jen o pár minut později Jakub a nezapomněl přihodit pár svých vtípků. Jak to mezi nimi jiskří, se tedy diváci mohou přesvědčit už o víkendu. Pořad si jistě nenechají ujít ani stálí partneři této povedené dvojice.


Iva a Georg

Životním partnerem Kubelkové je výtvarník Georg Jirasek (59), který žil dlouhá léta v Německu. Zpátky do Česka přesídlil před 13 lety právě kvůli Ivě. Mají spolu dcery Natálku (11) a Karolínku (7).

Jakub a Barbara

Kohákova partnerka a matka jeho synů Honzíka (5) a Wolfganga (4 měsíce) je tak trochu záhadou. Jisté je však jedno – je to žena oplývající velkou trpělivostí, která s Jakubem vydrží všechny jeho vtípky!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.