Erbová a Řepka rozvod na spadnutí! A co Vlaďka plánuje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Erbová a Řepka rozvod na spadnutí! A co Vlaďka plánuje?

Jejich manželství bude co nevidět konec...
Jejich manželství bude co nevidět konec... (Foto: Jan Tůma, Martin Hurda, David Malík, Pavel Mazač)

S manželstvím Tomáše Řepky a Vlaďky Erbové bude co nevidět konec. Vnadná kráska už podle svých slov vyzkoušela všechny možnosti. S Řepkou nehodlá zůstat ani kvůli synovi.

Vlaďka Erbová má o budoucnosti poměrně jasno. „S Tomášem jsme v rozvodovém řízení, v nejbližší době budeme rozvedeni,“ řekla v Top Star magazínu. „Tomáš byl pro mě velmi výjimečný muž, otec mého syna, a myslím si, že jsem sama za sebe vyzkoušela několik možností. Ale ono když se něco naruší, tak se to špatně slepuje, opravuje,“ vysvětlila Erbová.

O tom, že jejich soužití bylo značně vypjaté, svědčí i nedávný trapas, kdy Řepka zabavil modelce luxusní Mercedes. „Souhlasím s tvrzením, že muži, kteří jezdí drahými sporťáky, si tím NĚCO kompenzují,“ kontrovala obratem Vlaďka pro Blesk.

Nyní to ale vypadá, že krásce svítá na lepší budoucnost. Erbová momentálně žije v pronajatém bytě v Praze se svým synem a hokejistou Michalem Gulašim. O svém milenci ale zatím mluví opatrně. „Michal je pro mě opravdu výjimečný člověk, který mi v průběhu několika měsíců ukázal, že to je taková ta opora. Je to pro mě člověk, se kterým nějak asi budu zkoušet svoji budoucnost, a myslím si, že až uzavřu svoji minulost, která bude pravděpodobně za pár týdnů, tak pak teprve si myslím, že se hodí, abych vůbec do světa křičela svoje pocity,“ promluvila o citech ke své současné lásce.

Tomáš Řepka se, co se vztahů týče, nachází v poněkud horší situaci. Sám teď bydlí v luxusní vile v Černošicích, kterou se mu za neuvěřitelných 40 milionů korun stále nedaří prodat. Erbová by nicméně svého manžela nerada zcela zatratila. Pro Top Star magazín se svěřila, že doufá, že si k sobě s Tomášem časem najdou cestu už jenom kvůli synu Markusovi.



Přečtěte si
britva
22. 6. 2016 • 16:25

hmm, tak trubka guláš momentálně počuchává černýho bobra

trhnisinadledvinkou
21. 6. 2016 • 14:58

vnadná kráska? prsa má vycpaný silikonem a ksich je dost katastrofa... a kde má viktorku? a co bahenský, ten nebyl vyjímečný?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.