Skříň jako trezor: Dračice Anife myslí na horší časy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Skříň jako trezor: Dračice Anife myslí na horší časy!

Anife Vyskočilová ukrývá ve skříni opravdové poklady!
Anife Vyskočilová ukrývá ve skříni opravdové poklady! (Foto: Pavel Machan)

Ty doby, kdy byla Anife Ismet Hassan Vyskočilová (42) pouze tanečnicí už jsou dávno pryč. Dnes se živí i podnikáním a jako každá žena, i ona si ráda ulítne na módních kouscích, do kterých je ochotna investovat nemalé finanční částky. Její skříň už opravdu připomíná trezor.

Anife ráda sleduje módní trendy, ale přiznává, že když se jí něco líbí, ráda si to ušije sama. Není to však pravidlem, byly doby, kdy za oblečení neutrácela desetitisíce ale statisíce! V jisté době totiž vydělávala podle vlastních slov opravdu hodně peněz, které utratila za několik opravdu luxusních kousků, které má dodnes ve skříni. „Byly to dohromady několikery šaty od české módní návrhářky, která byla jedním časem hodně v kurzu,“ přiznala Vyskočilová webu sip.denik.cz.

Kdo si myslí, že tahle investice se Anife povedla, ten se pěkně plete. Sláva módní návrhářky začala opadat, a tak Anife přiznala, že nejdražší kousky ze své skříně už nenosí. Dokonce přemýšlí, že by se pokusila je návrhářce vrátit. A kolik tedy za šaty, které už nenosí, utratila? „Je to částka asi půl milionu,“ přiznala závěrem Vyskočilová.

 

 

 



Přečtěte si
ellenic
26. 4. 2016 • 19:35

Proč se vůbec aháci zabývají nějakou Anife , koho zajímá tahle ženská. "Byly to dohromady několikery šaty od české módní návrhářky, která byla jedním časem hodně v kurzu“ . Dokonce přemýšlí, že by se pokusila je návrhářce vrátit. To bude mít paní návrhářka opravdu velkou radost, až se u ní objeví s kufrem, aby si šaty vzala zpátky . Ať je raději daruje uprchlíkům, když se jich tak zastává.

adjacky
20. 4. 2016 • 13:37

A ona je ještě v česku to ji ještě nedeportovali odkud přitáhla čmoudnice

-bello-
20. 4. 2016 • 13:14

Všechny do jedný od Missek přes hokejky a holky od sugar daddies jsou prostinké .Zbohatlá bída co by si nejradši lepily značky na čelo

ivoadler
20. 4. 2016 • 12:48

Kozy jedny, své těžce vydělané peníze utrácí za pitomý hadry. To je úplná hadrománie. To já investuju zásadně do sebe - všechno prožeru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.