Orlando Bloom si s Kate užívá spalující vášeň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Orlando Bloom si s Kate užívá spalující vášeň!

Britský herec Orlando Bloom (33)
Britský herec Orlando Bloom (33) (ČTK/AP, ara)

Na hollywoodského krasavce Orlanda Blooma (39) a americkou zpěvačku Katy Perry (31) »leze« jaro! Hrdličky si vyrazily na romantickou dovolenou do pětihvězdičkového resortu San Ysidro Ranch v Kalifornii, kde se naplno oddali vášni...

Jejich láska je už veřejným tajemstvím. Ani jeden se k ní sice oficiálně nepřiznal, už se ji ale ani nepokoušejí skrývat. Nejdříve se spolu vodili za ručičku na dovolené na Havaji, teď spolu tráví další volno v Santa Barbaře. Fotografové je nachytali, jak sedí na lavičce, sledují západ slunce a u toho se neustále vášnivě líbají. U nohou jim přitom ležel Orlandův pes, kterého měl za vodítko uvázaného u lavičky. Asi aby měl obě ruce volné pro Katy... „Vypadali, že to berou vážně a tvoří oficiální pár. Ona o něm mluvila jako o svém příteli,“ popsal magazínu E! nejmenovaný zdroj z resortu.


A o tom, že to Orlando s Katy skutečně nebere na lehkou váhu, svědčí i to, že už jí představil i pětiletého synka Flynna, kterého má s exmanželkou, australskou modelkou Mirandou Kerr (32).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.