Sexy Veronika připravila Jágrovi bezva uvítání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Sexy Veronika připravila Jágrovi bezva uvítání!

Devět dní byli od sebe, ale teď už si zase budou moct fotit takováhle selfíčka.
Devět dní byli od sebe, ale teď už si zase budou moct fotit takováhle selfíčka. (Foto: Instagram)

Předlouhých devět dní na něj na Floridě čekala samotinká. A tak si Veronika Kopřivová (24) dala záležet, aby byl návrat Jaromíra Jágra (44) domů z »tripu« Panterů pohádkový.

Jako správná hospodyňka totiž dobře věděla, že až se její milý vrátí v neděli z nekonečného, navíc hodně nepodařeného »výletu«, musí být všechno bez chybičky. Panthers totiž na hřištích soupeřů rupli hned čtyři duely z pěti (3:4 sn, 1:3, 3:2, 2:3, 1:5), takže bylo nasnadě, že Jaromír se nebude zubit od ucha k uchu. A sexy blondýnka znala recept na chmury. Samozřejmě, sladká dobrota, ideálně bábovka!


„Kdyby si náhodou někdo myslel, že se tady dloubu v nose, tak ať si to klidně myslí dál,“ popíchla Veronika škarohlídy fotkou na Instagramu, kde si opaluje zadeček v plavkách. Že by jen tak lelkovala? Vůbec ne! „Neděle od slova nedělat? Uklizeno, nakoupeno, napečeno, odcvičeno a teď válečky za barákem, a čekám na…“ Zbytek vzkazu pak Verča stylově »zašifrovala« do barevných piktogramů. A co svému milému vlastně napsala? Rozšifrovali jsme to za vás.

LÁSKA JAROMÍRA JÁGRA - VÍCE INFORMACÍ ZDE



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.