Prima vsadila na Vietnamku, co pije syrovou krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prima vsadila na Vietnamku, co pije syrovou krev!

Ivy Hoang
Ivy Hoang (Foto: FTV Prima, TV Nova)

Její krása bere slova a odvaha vyráží dech! Nová hvězda seriálu Ohnivý kuře Ivy Hoang (20) je nejen půvabná, ale také odvážná. Nebojí se pít syrovou krev ani jíst kuřecí pařáty.

Na TV Nova v Ordinaci v růžové zahradě patří k oblíbeným postavám vietnamská sestřička. I v sobotu večer se na obrazovce TV Prima poprvé představí exotická kráska. Ale už teď je jasné, že jako prodavačka ve večerce Hany všechny ohromí. Aby v seriálu odradila nežádoucího nápadníka, tak pro něj uspořádá vietnamský rituál, při němž on musí sníst slepičí pařáty, rybí oči nebo býčí penis. „Třeba slepičí pařáty se běžně jedí. Já ochutnala i syrovou krev v misce,“ svěřila deníku Aha! Ivy, která má i hodně drsný smysl pro humor.

„Nejvtipnější bylo koukat na Lindu Rybovou, ta tuhle scénu snášela opravdu hodně špatně,“ prozradila se smíchem herečka, která má s rolí hodně společného. „Narodila jsem se už tady, ale má starší sestra ještě ve Vietnamu. Mezi námi je rozdíl skoro osm let, ale přesto si skvěle rozumíme, jsme nejlepší kamarádky. Vietnamsky samozřejmě taky mluvím, ale česky o něco lépe. Mí rodiče mají taky obchůdek s potravinami, takže dobře vím, co tato práce obnáší,“ prozradila Ivy Hoang, která stejně jako její seriálová postava studuje druhým rokem vysokou školu ekonomickou.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.