Topmodelka Simona Krainová (43): Bojí se stáří, tak si na něj sáhla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Topmodelka Simona Krainová (43): Bojí se stáří, tak si na něj sáhla!

Během focení fotografií se seniorkami z domova důchodců byla Simona naměkko.
Během focení fotografií se seniorkami z domova důchodců byla Simona naměkko. (Foto: Nadace Antonika)

I když Simona Krainová (43) díky dokonalé tváři i tělu vypadá, že zákony stárnutí popírá, přiznává, že se stáří děsí. I to byl jeden z důvodů, proč si top modelka založila nadaci s názvem Antonika.

Nadace by měla stárnoucím lidem zpříjemnit jejich ubývající čas. „Jsem ráda, že je zde mnoho organizací pro děti. O seniory ale takový zájem není, přitom od nich bychom se měli učit! Proto bych jim chtěla dopřát důstojné stáří,“ řekla modelka, jejíž prarodiče již dávno zemřeli.


Proto během focení fotografií se seniorkami z domova důchodců byla Simona naměkko. „Těm babičkám bylo přes devadesát let, a je neskutečné, co všechno zažily. Bylo to dojemné setkání. Bohužel, když jsem jim pak přišla fotky ukázat, nepamatovaly si mě,“ řekla smutně Krainová, která je po Tereze Kostkové (39) a Taťáně Kuchařové (28) další ženou podporující seniory.



Přečtěte si
mord
26. 2. 2016 • 11:52

A ty o tom vis sve stara zbabela smudlo

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.