Odhalené hříchy Ivany Jirešové: Kšefty v nočním klubu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Odhalené hříchy Ivany Jirešové: Kšefty v nočním klubu!

Herečka Ivana Jirešová působí opravdu nevinně. Své hříchy si zřejmě vybrala, když byla ještě mladá!
Herečka Ivana Jirešová působí opravdu nevinně. Své hříchy si zřejmě vybrala, když byla ještě mladá! (Foto Aha! – Martin Přibyl, TV Nova, herminapress.cz, ara)

Krásná herečka Ivana Jirešová (39), známá jako barmanka Lucka z Ordinace v růžové zahradě, prozradila tajemství ze své temné minulosti. Co odhalila?

Herečka působí v celku nevinným dojmem, ale když byla mladá, tak byla pořádné číslo! Vzhledem k tomu, že pochází z Písku, celkem malého města, tak z něj brzy odešla. Odjela studovat do Prahy na konzervatoř a na rodiče trošku zanevřela, dokonce je nepozvala ani na svůj maturitní ples. Co se školy týče, premiantka to taky nebyla spíše naopak…

„Měla jsem to dost nahnuté s docházkou. Přivydělávala jsem si jako tanečnice v klubu Radost FX, takže jsem ponocovala a pak nechodila do školy. Byla jsem takovej střelec, chtěla jsem všechno zkusit,“ svěřila se Ivana časopisu Ona Dnes.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.