Sexbomba Miluše Bittnerová: Kvůli její alergii vyhodili chudáka maskérku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sexbomba Miluše Bittnerová: Kvůli její alergii vyhodili chudáka maskérku!

Herečka při líčení.
Herečka při líčení. ( Foto pro Aha! – archiv Clinique, ara )

Může se zdát, že Miluše Bittnerová (38) otravuje životy lidí svými hvězdnými manýry. Kvůli takové domněnce přišla o místo jedna z maskérek, jejíž vinou se herečka neskutečně osypala po celém obličeji!

Natáčení se tak muselo přerušit, čímž se navýšily náklady na celkovou produkci.
Česká Marilyn Monroe má totiž alergii na různé kosmetické přípravky, jenže dotyčná vizážistka herečce nevěřila. „Myslela si, že si vymýšlím a nakydala mi na obličej divadelní líčení, které nevadí nikomu na světě, jenom mně,“ vzpomíná Bittnerová na zkušenost z natáčení zahraniční reklamy. „Během chvíle se ze mě stalo poďobané odulé slůně, s nateklými rudými oči, co zobe zyrtec a čeká, až ho to přejde. Byl to průšvih, maskérku hned vyhodili,“ vzpomněla si Miluška, která prý trpí alergiemi snad na všechno včetně roztočů. Proto není divu, že výběru krémů, je ostražitá. „Mám osvědčené značky, které moje kůže snese,“ vysvětlila herečka.

 

Trable i v Ordinaci aneb ty prokleté lilie
Bittnerová jako vrchní sestra Eliška Slavíková ustála zhruba před šesti lety scénu, kdy jí měly být přineseny květiny. „A samozřejmě to byly lilie, na které mám brutální alergii. Během mžiku jsem pšíkala, smrkat, zalily se mi oči. Muselo se to natočit rychle a z obří kytice udělali takovou maličkou,“ vzpoměla majitelka přírodních čtyřek.



Přečtěte si
ellenic
8. 2. 2016 • 09:35

Pokud má Miluše Bittnerová osvědčené značky, které jí alergii nezpůsobují, měla nekompromisně trvat na tom, že jiné přípravky nebudou použity a měla to mít i ve smlouvě . Tohle je hlavně její chyba . No hlavně, že kvůli tomu vyhodili maskérku .

-bello-
7. 2. 2016 • 18:04

Jestli Marilyn, tak jedině Manson

akaska
1. 2. 2016 • 12:29

Hezký : s nateklými rudými oči - není nad správní češtin ! 😂😂😂

13352
1. 2. 2016 • 09:00

nevím nevím...sexbombu si představuji jinak....tohle je normálně nepříjemná paní..........

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.